۱۳۷۷heliajoon مدیر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 عنوان ناباروری | مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 37 پست یک سال و نیمه داریم اقدام میکنیم ، هم خودم و هم شوهرم سالمیم اما نمیشه دلم گرفته دوست دارم فقط گریه کنم چه درد بدیه ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢 1402/02/27 | 02:20 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 این آزمایش خداست اگر قراره همسر شما بخاطر بچه دار نشدن رفیق نیمه راه بشه خدایی نکرده ، دل شما ... انشالله که رفیق نیمه راه نشه ، انشاله که خدا دامنم رو سبز کنه ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 ممنون عزیزم خدا به دل پاکت نگاه کنه بهت ماه بعد اولاد سالم و صالح ببخشه به هیچ دکتری دل نبند& ... انشالله خدا حاجت روامون کنه 🥲 ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
najvayedel عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5347 انشالله که رفیق نیمه راه نشه ، انشاله که خدا دامنم رو سبز کنه دلت پاکه مطمئن باش مزد دل پاکتو میگیری 😍❤️به دلم افتاده امسال بارداری😍 زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 داداش من یه دکتر خیلی خوب که برای ناباروری کمک خیلیا کرده تو مشهد میشناسه . دکتر معروفیه ازش ... خدا خیرت بده خبر بده بهم ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 دلت پاکه مطمئن باش مزد دل پاکتو میگیری 😍❤️به دلم افتاده امسال بارداری😍 انشالله نمیدونی با دیدن پیام هات چقدر بغضی شدم 🥲 خدا انشالله بچه ات رو نگه داره ، بهترین ها هم تو زندگیت اتفاق بیوفته ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
najvayedel عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5347 انشالله نمیدونی با دیدن پیام هات چقدر بغضی شدم 🥲 خدا انشالله بچه ات رو نگه داره ، بهترین ها ... بیا خصوصی زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
دانم عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 859 آی وی اف چرا نمیکنی من 6 سال تلاش کردم کلی دارو فلان و بیسال شوهرم راضی نمشد به آی وی اف ولی بالاخره راضیش کردم و پیش دکتر سوسن میرزا محمدی آی وی اف کردم و کوچولوم الان دوسالشه