2821
2789
عنوان

همدردی کنید

102 بازدید | 5 پست

داداشم فوت شده لطفاً هیچ چی نپرسید چون اصلا حالم خوب نیست نگید هم درک میکنم و... یه چیزی بگید که اگر جای من بودید آروم می شدید من قرار بود ساعت ۱۰ بخوابم ولی خب از اون موقع تا الان یکسره دارم گریه میکنم طوری که الانم چشام داره میسوزه و صفحه کیبورد گوشی دوتایی شده نمیخوام بخوابم یعنی باورم نمیشه همه چی تموم شد دیگه قرار نیست ذوقم بکنه قرار نیست دیگه با هم خوش باشیم قرار نیست تو خانواده بخندیم و شاد باشیم؟ همه چی تموم شد تموم خاطرات و آرزو ها

عزیزم تسلیت میگم غم اخرتون باشه،خب چ میشه کرد مرگه امروز نیاد فردا میاد پیمانه عمر هرکسی تا یه اندازس نمیشه جلوش گرفت همه میریم بی برو برگرد یکم طول میکشه کناربیای بعدش اروم تر میشی فقط گذر زمان و خاک سرد کم کم اروم میشی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روحش شاد عزیزم مرگ واقعیت تلخیه که مجبوریم تحملش کنیم نه تو اولین نفری هستی که باهاش مواجه میشی نه آخرین نفر 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

تسلیت میگم، زمان بگذره اروم تر میشی، به این فکر کن که همه رفتنی هستیم و تو هم بالاخره میری پیششش به این فکر کن که این دنیا الکی و بازیچه هست و داداشتتت به دنیای واقعی رفته جاییی که همه باید بریم یه روز اونحا اصلی هست اینجا فقط داریم نقش بازی میکنین

دلم خیلی گرفت. دعا کن خدا بهت صبر بده. من هم‌براتون دعا میکنم. کابوس منه این اتفاق ها.ولی متاسفانه واقعیتیه که برای همه م هست. آدمیزاد پوستش کلفته. مجبوره به هر حال کنار بیاد با رنجها. پس بدون که زندگی ادامه داره و حتما قشنگیهاشو باز بهت نشون میده.