2777
2789
عنوان

تا حالا شده تو زندگیتون اتفاقی بیفته که بعد ها متومه حکمتش بشین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ازدواجم تقریبا ۶ ماه اشک ریختم بعدش فهمیدم خدا میخواسته منو خوشبخت کنه با اونی ک قبلا میخواستم غیر ممکن بود خوشبختیم 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

بعلهههههه

خونه ای که بابام میخواست بخره و تا نصف معامله هم انجام شده بود و طرف بهم زد.خونه جدید خریدیم بعد من با همسایمون ازدواج کردم.خب قسمت بوده انگار.

یه خونه خودم میخواستم بخرم باز طرف نصفه جا زد بعدش یکی خیلی خیلی بهترش نصیبم شد.

ازدواج خواهرم با مثلا عشقش بهم خورد ولی یه ازدواج خیلی خیلی موفق تری کرد

بازم هستا فعلا یادن نیس

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
چندتا شو بگو لطفااااا

مثلا ی وقتایی ی چیزایی رو خواستم ک خدا نداده بعد حکمتشو فهمیدم مثلا از یکی خوشم آمده بود(در حد یکی دو ماه دورادور فقط تو دلم(عاشقش نبودم)) حرف قبلا هست اون شخص امشب خودکشی کرد(لطفا برای آمرزش دعا کنید)

منم یه بار یکی از دوستان بهم عکس و مشخصات یه آقا پسری رو دادن که منم خیلییی خوشم اومد از هم ظاهری هم َشغلی هم خصوصیات اخلاقی هم خانوادگی و... که گفتن بعد منم به ایشون معرفی کردن ولی پاپیش نذاشتن و من خیلییی ناراحت شدم همش میگفتم چرا نشد ابن همونی بود که من میخواستم خلاصه خیلی ناراحت بودم و همش ذهنم مشغولش بود و دوس داشتم علتشو بدونم بعداز یکی دو سال یه خواستگار برا دوستم رفته بود که اتفاقی شرو کرد به تعریف کردن ازش برام همینجور که داست تعریف می‌کرد متوجه شدم که عه آین همون آقا پسره و متوجه شدم که اهل خیلی چیزا بودن که خط قرمز خیلیاست مث سیگار و مشروب  که خانوادش خبر نداشتن برهمین اون خانم واسطه هم خبر نداشته و اونموقع فهمیدم هر نشدنی هم خیری توشه

یا اینکه یه شب شمال ویلا گیرمون نیومد مجبور شدیم تو بارون برگردیم تهران با سختی بعش روزای بعد سیل ناجوری همون شهرا رو شمال گرفت 

اگر مونده بودیم ویلا گیرمون اومده بود تو سیل میموندیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز