2777
2789
عنوان

حالم بده... 💔💔💔

171 بازدید | 12 پست

سه ساله یکیو میخام دوسش دارم ای خدا هر چی خواستگار دارم ردشون میکنم بخاطر اون 

ولی اون خبر نداره شاید تابستون بعد چند سال ببینمش ۲۶سالشه اگه زن بگیره چی😭چیکار کنم بخدا خیلییییی دوسش دارم اما نمیخام اعتراف کنم دلم میخاد اون پا پیش بزاره 

شمابگین اگه دیدمش چیکار کنم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی وقتا اونی که فک میکنی خوبه یه چیزه که تو ذهنت ساختی 

اگه سه ساله منتظر موندی باید بهش اعتراف کنی ببینی نظر اون چیه 

شاید اون اصلا آدم مناسب تو نبود و علاقه بهت نداشت اونوقت میفهمی که نباید کسی رد کنی یا شایدم همه چی خوب پیش بره اما الان تو سراب داری زندگی میکنی 

خیلی وقتا اونی که فک میکنی خوبه یه چیزه که تو ذهنت ساختی  اگه سه ساله منتظر موندی باید بهش اعت ...

اون منو اخرین بار ک دیده ۱۴سالم بوده 

نمیدونم الان نظرش چیهشاید تابستون دیدمش

اون منو اخرین بار ک دیده ۱۴سالم بوده  نمیدونم الان نظرش چیهشاید تابستون دیدمش

من الان ۳۰ سالمه . اون دوره عاشق یکی شده بودم که از ۱۲ سالگی میخواستم ولی صد در صد فهمیدم که منو نمی‌خوان خانوادش و ازدواج کردم . از شوهرم جدا شدم اون پسره اومد سمتم ولی من نمیخواستمش چون فهمیدم به درد من نمیخورده  و بهتر که نشد ازدواج کنم باهاش .

چرا دارم شمارشو

اگه نفر سومی بود بینتون اون پیام میداد و تورو پیشنهاد میداد عالی بود البته اینم بگم که اگه قصد ازدواج داشته باشه حالا اونم باید شرایطش و داشته باشه و ملاکش برای زن و زندگیش متغیر