2777
2789
عنوان

حالم بده... 💔💔💔

171 بازدید | 12 پست

سه ساله یکیو میخام دوسش دارم ای خدا هر چی خواستگار دارم ردشون میکنم بخاطر اون 

ولی اون خبر نداره شاید تابستون بعد چند سال ببینمش ۲۶سالشه اگه زن بگیره چی😭چیکار کنم بخدا خیلییییی دوسش دارم اما نمیخام اعتراف کنم دلم میخاد اون پا پیش بزاره 

شمابگین اگه دیدمش چیکار کنم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی وقتا اونی که فک میکنی خوبه یه چیزه که تو ذهنت ساختی 

اگه سه ساله منتظر موندی باید بهش اعتراف کنی ببینی نظر اون چیه 

شاید اون اصلا آدم مناسب تو نبود و علاقه بهت نداشت اونوقت میفهمی که نباید کسی رد کنی یا شایدم همه چی خوب پیش بره اما الان تو سراب داری زندگی میکنی 

خیلی وقتا اونی که فک میکنی خوبه یه چیزه که تو ذهنت ساختی  اگه سه ساله منتظر موندی باید بهش اعت ...

اون منو اخرین بار ک دیده ۱۴سالم بوده 

نمیدونم الان نظرش چیهشاید تابستون دیدمش

اون منو اخرین بار ک دیده ۱۴سالم بوده  نمیدونم الان نظرش چیهشاید تابستون دیدمش

من الان ۳۰ سالمه . اون دوره عاشق یکی شده بودم که از ۱۲ سالگی میخواستم ولی صد در صد فهمیدم که منو نمی‌خوان خانوادش و ازدواج کردم . از شوهرم جدا شدم اون پسره اومد سمتم ولی من نمیخواستمش چون فهمیدم به درد من نمیخورده  و بهتر که نشد ازدواج کنم باهاش .

چرا دارم شمارشو

اگه نفر سومی بود بینتون اون پیام میداد و تورو پیشنهاد میداد عالی بود البته اینم بگم که اگه قصد ازدواج داشته باشه حالا اونم باید شرایطش و داشته باشه و ملاکش برای زن و زندگیش متغیر 

2790
2778
2791
2779
2792