2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 80 پست
یچیز دیگه هم بهت بگم اگر یه مدت تغییر رفتار داد دل خوش نکن اینا ذاتن مریضن باز بعد ازدواج همون روی ق ...

ما اصلا قرار نبود عقد کنیم می‌خواستیم هنوز آشنایی داشته باشیم مامانم مریض شد و گفتن بیاین عقد کنین عقد کردیم مامانم فوت شد و مشکلات منم شروع شد

این کارهایی که تو کردی مادری بوده براش سعی کن مثل یه همسر و معشوقه بهش محبت کنی 

یعنی محل ندم؟ بخدا مامانش اینکارو نمیکنه مریض میشه اون دنبال خوشی خودش هست باباش غذا میخوره. حس میکنم باباش زیر دست مادرش شده این میخواد سلطه گری کنه که عین باباش نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین دقیییییقاااا اصلا کسی بهش محبت نمیکنه و همه فقط به زبون خرش میکنن مریض میشه کسی یه لیوان آب به ...

این اقا معلومه عقده ای است انهم درجه یک.اسی جان توخیلی اشتباه کرده ای اینقدلی لی به لالای این گذاشته ای.متاسفانه بدعادتش کرده ای  انگارتومادرش هستی.رفتارت راعوض کن خدکمکت کند

نه تغییر رفتار نمیده کلا خانواده دهن پاره ای هستن می‌خوان بقیه رو تغییر بدن و خودشون تغییری نمیکنن&n ...

میتونی جدابشی شرایطش راداری.دلت باهاش چجوره.راستی اخلاقهای خوب اگه داره بگو

۳۳

الان من ازدواج کردم روزی هزار بار میگم کاش نکرده بودم کاش مجرد بودم کاش میرفتم سرکار مستقل میبودم با اینکه رفتار شوهر من در حد نامزد تو بد نیست  ازدواج کردن خوبه اما با ادم خوب اگر با ادم اینشکلی ازدواج کنی از هزارسال مجرد موندن بدتره خونت رو میمکه ازدواج برای اینه که حس خوبی به خودت داشته باشی اگر قرار باشه متاهل بشی این همه حس بد تجربه کنی مفت نمی ارزه چون پای بچه هم قطعا وسط این زندگی کشیده میشه یه ادم بیگناه دیکه هم دچار همین احساسات بد و محیط بد میشه بخاطر همین خیلی بهت تاکید میکنم خیلی فکر کن بهش 

یعنی محل ندم؟ بخدا مامانش اینکارو نمیکنه مریض میشه اون دنبال خوشی خودش هست باباش غذا میخوره. حس میکن ...

مثلا نباید گوشی براش میخریدی، بهش بگی لباس بپوش سرما نخوری، خودت دقت کنی متوجه میشی کدومش محبت مادرانه هست، 

مریض میشه براش غذا بپز ولی هی بهش نگو بخور ضعیف شدی و اینا 

میتونی جدابشی شرایطش راداری.دلت باهاش چجوره.راستی اخلاقهای خوب اگه داره بگو

اوایل دوسش داشتم الان حقیقتا خیلی مهم نیست برام حتی مریض میشه نگران نیستم. آره تمیزه و تو کارا کمک می‌کنه البته الان فعلا، بسیار ظاهر اجتماعی داره و زبون بازه، تعریف مفت زیاد می‌کنه وقتی رو مود باشه ای تو زن با عرضه ای هستی و از این حرفا اما چه فایده. باورت میشه انقد کارای بدش جلو چشممه خوب‌اش به فکرم نمیاد 

مثلا نباید گوشی براش میخریدی، بهش بگی لباس بپوش سرما نخوری، خودت دقت کنی متوجه میشی کدومش محبت مادرا ...

آره دقیقا بعدش خودم پشیمون کردم. گفتم تو دندون خراب داری حاضر نیست برات درست کنه بعد تو رفتی گوشی پارسال خریدی براش 

ما اصلا قرار نبود عقد کنیم می‌خواستیم هنوز آشنایی داشته باشیم مامانم مریض شد و گفتن بیاین عقد کنین ع ...

باهاش رابطه هم داشتی؟ حتی اگر الان دختر هم نیستی بازم بخاطر این مسئله از جدایی نترس   بعدا در گذر زمان میفهمی که چی گفتم  من خیلی کار دارم عزیزم تا بچه خوابه باید برم انجام بدم خیلی نگرانتم امیدوارم تصمیم درستی بگیری 

باهاش رابطه هم داشتی؟ حتی اگر الان دختر هم نیستی بازم بخاطر این مسئله از جدایی نترس   بعدا در گ ...

نگران نباش عزیزم مرسی که مهربونی واقعا. نه نمیاد خونه مون شب بمونه از بعد قهرمون. اما کلا تو فکر عروسی نیستم حاضرم سه سال تو عقد باشم اما تصمیم درست بگیرم 

نگران نباش عزیزم مرسی که مهربونی واقعا. نه نمیاد خونه مون شب بمونه از بعد قهرمون. اما کلا تو فکر عرو ...

خب خداروشکر اصلا باهاش رابطه کامل نداشته باش اره اصلا برای عروسی عجله نکن  امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره