سلام بچه ها من تو عقدم. قبلا یه دعوایی با همسرم داشتیم که اون مقصر بود و دوماهی قهر بودیم. بعد از زمان آشتی وقتی مریض باشه یه شوخی باهاش میکنم خیلی بد جواب میده یا مثلاً یکم سرد برخورد کنم سریع سرد برخورد میکنه و بهم میتوپه. ما تو یه جا کار میکنیم خواهرم میگه باهاش خیلی چت نکن و حرف نزن بذار تو آرزوی حرف زدن باهات باشه. من خیلی دختر ساده و بی افاده ای هستم با اینکه هم تحصیلاتم بیشتره هم خوشگلترم اما اون نازش بیشتره انگار طلب کاره و مقصر ریدن تو عقدمون من بودم نه رفتار. اون. امشب مریض بود شوخی کردم باهاش گفتم دو روزه نیستی تنهام دلخورم بیای تلافی میکنم و استیکر خنده گذاشتم یهو ناراحت شد که چیه همیشه از آدم دلخوری. حالیت نمیشه مریضم و مرسی از شوخیت ولی چیه که دلخوری. انقد ناراحت شدم و دلم شکست. با اینکه قبلش رفته بود بیرون خرید ولی از صبح تا ساعت پنج حتی یه پیام نداد منم پیام میدادم چهل دقیقه بعد جواب میداد
این کارهایی که تو کردی مادری بوده براش سعی کن مثل یه همسر و معشوقه بهش محبت کنی
یعنی محل ندم؟ بخدا مامانش اینکارو نمیکنه مریض میشه اون دنبال خوشی خودش هست باباش غذا میخوره. حس میکنم باباش زیر دست مادرش شده این میخواد سلطه گری کنه که عین باباش نباشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آفرین دقیییییقاااا اصلا کسی بهش محبت نمیکنه و همه فقط به زبون خرش میکنن مریض میشه کسی یه لیوان آب به ...
این اقا معلومه عقده ای است انهم درجه یک.اسی جان توخیلی اشتباه کرده ای اینقدلی لی به لالای این گذاشته ای.متاسفانه بدعادتش کرده ای انگارتومادرش هستی.رفتارت راعوض کن خدکمکت کند
الان من ازدواج کردم روزی هزار بار میگم کاش نکرده بودم کاش مجرد بودم کاش میرفتم سرکار مستقل میبودم با اینکه رفتار شوهر من در حد نامزد تو بد نیست ازدواج کردن خوبه اما با ادم خوب اگر با ادم اینشکلی ازدواج کنی از هزارسال مجرد موندن بدتره خونت رو میمکه ازدواج برای اینه که حس خوبی به خودت داشته باشی اگر قرار باشه متاهل بشی این همه حس بد تجربه کنی مفت نمی ارزه چون پای بچه هم قطعا وسط این زندگی کشیده میشه یه ادم بیگناه دیکه هم دچار همین احساسات بد و محیط بد میشه بخاطر همین خیلی بهت تاکید میکنم خیلی فکر کن بهش
اوایل دوسش داشتم الان حقیقتا خیلی مهم نیست برام حتی مریض میشه نگران نیستم. آره تمیزه و تو کارا کمک میکنه البته الان فعلا، بسیار ظاهر اجتماعی داره و زبون بازه، تعریف مفت زیاد میکنه وقتی رو مود باشه ای تو زن با عرضه ای هستی و از این حرفا اما چه فایده. باورت میشه انقد کارای بدش جلو چشممه خوباش به فکرم نمیاد
ما اصلا قرار نبود عقد کنیم میخواستیم هنوز آشنایی داشته باشیم مامانم مریض شد و گفتن بیاین عقد کنین ع ...
باهاش رابطه هم داشتی؟ حتی اگر الان دختر هم نیستی بازم بخاطر این مسئله از جدایی نترس بعدا در گذر زمان میفهمی که چی گفتم من خیلی کار دارم عزیزم تا بچه خوابه باید برم انجام بدم خیلی نگرانتم امیدوارم تصمیم درستی بگیری
باهاش رابطه هم داشتی؟ حتی اگر الان دختر هم نیستی بازم بخاطر این مسئله از جدایی نترس بعدا در گ ...
نگران نباش عزیزم مرسی که مهربونی واقعا. نه نمیاد خونه مون شب بمونه از بعد قهرمون. اما کلا تو فکر عروسی نیستم حاضرم سه سال تو عقد باشم اما تصمیم درست بگیرم