سلام بچه ها من تو عقدم. قبلا یه دعوایی با همسرم داشتیم که اون مقصر بود و دوماهی قهر بودیم. بعد از زمان آشتی وقتی مریض باشه یه شوخی باهاش میکنم خیلی بد جواب میده یا مثلاً یکم سرد برخورد کنم سریع سرد برخورد میکنه و بهم میتوپه. ما تو یه جا کار میکنیم خواهرم میگه باهاش خیلی چت نکن و حرف نزن بذار تو آرزوی حرف زدن باهات باشه. من خیلی دختر ساده و بی افاده ای هستم با اینکه هم تحصیلاتم بیشتره هم خوشگلترم اما اون نازش بیشتره انگار طلب کاره و مقصر ریدن تو عقدمون من بودم نه رفتار. اون. امشب مریض بود شوخی کردم باهاش گفتم دو روزه نیستی تنهام دلخورم بیای تلافی میکنم و استیکر خنده گذاشتم یهو ناراحت شد که چیه همیشه از آدم دلخوری. حالیت نمیشه مریضم و مرسی از شوخیت ولی چیه که دلخوری. انقد ناراحت شدم و دلم شکست. با اینکه قبلش رفته بود بیرون خرید ولی از صبح تا ساعت پنج حتی یه پیام نداد منم پیام میدادم چهل دقیقه بعد جواب میداد
خب الان اینارو ک گفتی تضمین میکنم در اینده شدیدا از ازدواجت پشیمون میشی بخدا من دلم میسوزه دلم نمیخا ...
دقیقا الان انقد احساس بی ارزشی میکنم. اصن حتی حس اینو ندارم یه مرطوب کننده بزنم به خودم. خیلی هم بهم اعتماد داره که خیانت نمیکنم به قول خواهرم میگه نصف کاراش بخاطر اینه که مطمئن آدم کثیفی نیستی و هرکاری کنه باز پات نمیلغزه. مادرم ندارم خیلی سختمه خیلی
اره جواب نده یا مثلا ببین و جواب نده اگه پرسید چرا بگو دستم بنده با اولین زنگش گوشی رو ...
زنگ که اصلا نمیزنه مگه چی بشه در هفته بعضی وقتا یکبار هم زنگ نمیزنه و همش پیام چرا؟ چون اگه زنگ بزنه منم ممکنه یهو زنگ بزنم جایی باشه سر در میارم از کارش. ولی در مورد پیام قبلا زود جواب میدادم مدتی هست دیر جواب میدم و خیالی نیست براش حتی دو ساعت گذشته جواب ندادم یه زنگ نزد بگه شاید اتفاقی افتاده براش
تازه عصبی و بد دهن و فحاشم بود رفیق بازم بود بازم بگم بله سخته
آره اینم بددهن . البته به من فحش بد نمیده اما عصبی میشه مثلا یکی پشت سرش بیخود بوق بزنه تو ماشین باهم هستیم حرف بد میزنه ( سرشو نمیکنه بیرون ماشین چیزی بگه) تو ماشین میگه🧐
دقیقا الان انقد احساس بی ارزشی میکنم. اصن حتی حس اینو ندارم یه مرطوب کننده بزنم به خودم. خیلی هم بهم ...
اشتباه نکن این با بی محلی و مثل خودش رفتار کردن یا مثلا زیاد محبت کردن درست نمیشه فقط خودتو نجات بده بعدا بچه دار میشی نگاهت به چشم بچه ت میفته غم دنیا میشینه تو دلت چون دلت نمیاد بچه رو ول کنی جدا بشی از طرفی این شوهر هم همچنان خونت رو میمکه و نمیتونی زندگی کنی حق تو از زندگی همچین شرایطیه؟ تا الان عقدی زندگیتو نجات بده تورو خدا من از فکرت در نمیام چون میدونم اگه جدا نشی چی در انتظارته😭