2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 80 پست
خب الان اینارو ک گفتی تضمین میکنم در اینده شدیدا از ازدواجت پشیمون میشی بخدا من دلم میسوزه دلم نمیخا ...

دقیقا الان انقد احساس بی ارزشی میکنم. اصن حتی حس اینو ندارم یه مرطوب کننده بزنم به خودم. خیلی هم بهم اعتماد داره که خیانت نمیکنم به قول خواهرم میگه نصف کاراش بخاطر اینه که مطمئن آدم کثیفی نیستی و هرکاری کنه باز پات نمیلغزه. مادرم ندارم خیلی سختمه خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره جواب نده  یا مثلا ببین و جواب نده اگه پرسید چرا بگو دستم بنده  با اولین زنگش گوشی رو ...

زنگ که اصلا نمیزنه مگه چی بشه در هفته بعضی وقتا یکبار هم زنگ نمیزنه و همش پیام چرا؟ چون اگه زنگ بزنه منم ممکنه یهو زنگ بزنم جایی باشه سر در میارم از کارش. ولی در مورد پیام قبلا زود جواب میدادم مدتی هست دیر جواب میدم و خیالی نیست براش حتی دو ساعت گذشته جواب ندادم یه زنگ نزد بگه شاید اتفاقی افتاده براش

تازه عصبی و بد دهن و فحاشم بود رفیق بازم بود بازم بگم بله سخته 

آره اینم بددهن . البته به من فحش بد نمی‌ده اما عصبی میشه مثلا یکی پشت سرش بیخود بوق بزنه تو ماشین باهم هستیم حرف بد میزنه ( سرشو نمیکنه بیرون ماشین چیزی بگه) تو ماشین میگه🧐

دقیقا الان انقد احساس بی ارزشی میکنم. اصن حتی حس اینو ندارم یه مرطوب کننده بزنم به خودم. خیلی هم بهم ...

اشتباه نکن این با بی محلی و مثل خودش رفتار کردن یا مثلا زیاد محبت کردن درست نمیشه فقط خودتو نجات بده بعدا بچه دار میشی نگاهت به چشم بچه ت میفته غم دنیا میشینه تو دلت چون دلت نمیاد بچه رو ول کنی جدا بشی از طرفی این شوهر هم همچنان خونت رو میمکه و نمیتونی زندگی کنی حق تو از زندگی همچین شرایطیه؟ تا الان عقدی زندگیتو نجات بده تورو خدا من از فکرت در نمیام چون میدونم اگه جدا نشی چی در انتظارته😭

اشتباه نکن این با بی محلی و مثل خودش رفتار کردن یا مثلا زیاد محبت کردن درست نمیشه فقط خودتو نجات بده ...

می‌دونم چی میگی عزیزم. داداشمم اونشب گفت غم بی مادری بسه مجبور نیستی هم خودت کار کنی هم غر بشنوی و هم برات ناز هم داشته باشن

یچیز دیگه هم بهت بگم اگر یه مدت تغییر رفتار داد دل خوش نکن اینا ذاتن مریضن باز بعد ازدواج همون روی ق ...

نه تغییر رفتار نمیده کلا خانواده دهن پاره ای هستن می‌خوان بقیه رو تغییر بدن و خودشون تغییری نمیکنن 

می‌دونم چی میگی عزیزم. داداشمم اونشب گفت غم بی مادری بسه مجبور نیستی هم خودت کار کنی هم غر بشنوی و ه ...

وقتی برادرت هم پشتت هست پس شک نکن و این دندون خراب رو بکش بنداز دور من حیفم میاد از جوانیت و عمرت چون میدونم چجوری حروم میشه اگه ازدواج کنی باهاش

انقد بهش محبت کردم حد نداره. زد گوشیش رو شکست خریدم براش. مریض میشد غذا میپختم. میوه براش پوست می‌گر ...

این کارهایی که تو کردی مادری بوده براش سعی کن مثل یه همسر و معشوقه بهش محبت کنی