2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 80 پست
خوب پس تو بهش بیشتر محبت کن تا بنده ات بشه

انقد بهش محبت کردم حد نداره. زد گوشیش رو شکست خریدم براش. مریض میشد غذا میپختم. میوه براش پوست می‌گرفتم حتی دو سال من تولد داشتم یه کیک برام نگرفت اما من بازم براش تولد گرفتم اما انگار شده وظیفه ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم حرفمو گوش میکنی یا نه دنیای بعد از زیر یک سقف رفتن خیلی متفاوته با دوران عقد کسی که الان رفت ...

دقیقا حرف دلم زدی💔با دل شکسته هر روز منتظری ک شوهرت ک خیلی دوستش داری بهت محبت کنه ولی دریغ

اره بخدا خیلی سخته برا همین میگم تو نامزدی سنگات وا بکن باهاش محکم باش مردا از زنا ضعیف بدشون میاد

تو فقط یه رفتار از شوهرت رو گفتی باید اکثر رفتارهاشو بذاری کنارهم ببینی چطوریه  ببین اکثر اوقات سر خورده ای تو رابطه ت؟ همیشه حس میکنی یچیزی میزون نیست ؟بعد اینکه چطور میشه یه مرد دوووو ماه بتونه قهر باشه اصلا واسه اشتی اشاره هم نکرد؟ 

خواهرمم میگه ولی اصلا بلد نیستم 

بلد بودن نمیخواد 

محلش نده 

فک کن دشمنته یا یه ادم غریبه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بلد بودن نمیخواد  محلش نده  فک کن دشمنته یا یه ادم غریبه

مثلا پیام میده جواب ندم؟ باورت میشه روزای جمعه تا ظهر می‌خوابه و ظهر غذا میخوره عصر منو تا کافی شاپ سرکوچه مون می‌بره و بر میگردونه این شده تفریح من حتی . الان دندونم شکسته غذا نمیتونم بخورم اصن براش مهم نیست حتی حاضر نیست به خانوادش اگه پول قرض بدین من مسئول دختر مردمم ببرم دندونش درست کنم

تو فقط یه رفتار از شوهرت رو گفتی باید اکثر رفتارهاشو بذاری کنارهم ببینی چطوریه  ببین اکثر اوقات ...

اومد اما نه بخاطر من بخاطر کارش و شغلش. الان صحبت میشه اصلا نمیگه دوماه رابطمون خراب شد همش میگه موقعیت کاریم خراب شد. 

انقد بهش محبت کردم حد نداره. زد گوشیش رو شکست خریدم براش. مریض میشد غذا میپختم. میوه براش پوست می‌گر ...

خب الان اینارو ک گفتی تضمین میکنم در اینده شدیدا از ازدواجت پشیمون میشی بخدا من دلم میسوزه دلم نمیخاد تجربه کنی چون میدونم چی در انتظارته این ادم هیچ جوره درست نمیشه مریض و افسردت میکنه حس بی ارزشی بهت دست میکنه بشین حسابی فکر کن تو هنوز تو یه خونه باهاش نرفتی ادم تا زیر یه سقف نره نمیفهمه زندگی چجوریه خیلی سخته با همچین مردی زندگی کردن الان وقت گذاشتم اینقدر برات نوشتم ک بشینی حسابی فکر کنی خدای نکرده دوسه سال دیگه با یه بچه به چه کنم چه کنم نیفتی  خواهش میکنم اشتباه هزاران زن دیگه رو تکرار نکن حیفه عمرت کنار این ادم روانی تلف بشه 

مثلا پیام میده جواب ندم؟ باورت میشه روزای جمعه تا ظهر می‌خوابه و ظهر غذا میخوره عصر منو تا کافی شاپ ...

اره جواب نده 

یا مثلا ببین و جواب نده اگه پرسید چرا بگو دستم بنده 

با اولین زنگش گوشی رو جواب نده بزار چندبار زنگ بزنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨