سلام بچه ها من تو عقدم. قبلا یه دعوایی با همسرم داشتیم که اون مقصر بود و دوماهی قهر بودیم. بعد از زمان آشتی وقتی مریض باشه یه شوخی باهاش میکنم خیلی بد جواب میده یا مثلاً یکم سرد برخورد کنم سریع سرد برخورد میکنه و بهم میتوپه. ما تو یه جا کار میکنیم خواهرم میگه باهاش خیلی چت نکن و حرف نزن بذار تو آرزوی حرف زدن باهات باشه. من خیلی دختر ساده و بی افاده ای هستم با اینکه هم تحصیلاتم بیشتره هم خوشگلترم اما اون نازش بیشتره انگار طلب کاره و مقصر ریدن تو عقدمون من بودم نه رفتار. اون. امشب مریض بود شوخی کردم باهاش گفتم دو روزه نیستی تنهام دلخورم بیای تلافی میکنم و استیکر خنده گذاشتم یهو ناراحت شد که چیه همیشه از آدم دلخوری. حالیت نمیشه مریضم و مرسی از شوخیت ولی چیه که دلخوری. انقد ناراحت شدم و دلم شکست. با اینکه قبلش رفته بود بیرون خرید ولی از صبح تا ساعت پنج حتی یه پیام نداد منم پیام میدادم چهل دقیقه بعد جواب میداد
عزیزم چقد مث منی ...خیلی سخته شوهر اینجوری سرد باشه .ب نظرم خاهرت راست میگه یه بار باهاش محکم حرف بزن ک نمیتونی این وضع تحمل کنی و بعدش انقد باهاش سرد باش ک تو حسرت حرف زدنت باشه ...ولی از من میشنوی تا درست نشده باهاش زیر سقف نرو..درست شد ک شد نشد جدا شو زندگی با اینجور مرد خیلی سخته
نمیدونم حرفمو گوش میکنی یا نه دنیای بعد از زیر یک سقف رفتن خیلی متفاوته با دوران عقد کسی که الان رفتارش این شکلیه بعدا ده برابر بدتر میشه از ازدواجت پشیمون میشی همین الان فکر اساسی کن وقتی بچه دار بشی دیگه دست و پات بسته میشه بخاطر بچه ت دلت نمیاد جدا بشی عمرت حروم میشه تو حقته که یکی عاشقانه دوستت داشته باشه و بهت احترام بذاره کاش کسی قبل از ازدواج اینارو ب من یاد داده بود🥺
خب اون مریضه تو از نیومدنشدلخوری می تونستی بگی دلم برات تنگ شده زودتر خوب شو که ببینمت به همین سا ...
اوووه انقد از این حرفا بهش میزدم از بس مریض میشد براش گوشت میبردم آبمیوه میبردم پرتوقع شد. من مریض میشم ببینی چیکار میکنه جرات ندارم یه کلمه حرف بزنم بهش یک روز بردم دکتر انقد جلو خواهرم غر زد بیا و ببین
عزمزمه من واقعا میدونم چیزایی ک این خانوم میگه رو ...ببین اینجور مردی رو منم دارن خیلی هم دوستش دارم نامزد بودیم اینجور سرد بود و من جدی نگرفتم الان دوستش هم دارم ولی خیلی دلم میشکنه و بعصی وقتا میگم ه بچه هام نبودن طلاق میگرفتم
نمیومد سرکار. الان مریض میشیم من میرم اون تخت تعطیل میکنه. صبح میخوایم بریم خواب میمونه بعد میگه زنگ میزدی انگار کار یک روز دوروزه که من گوشی دست بگیرم از کله صبح زنگ بزنم بیدارش کنم. ولی بخواد با مامانش بره دکتر یا جایی از کله صبح بیداره