2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 80 پست

عزیزم چقد مث منی ...خیلی سخته شوهر اینجوری سرد باشه .ب نظرم خاهرت راست میگه یه بار باهاش محکم حرف بزن ک نمیتونی این وضع تحمل کنی و بعدش انقد باهاش سرد باش ک تو حسرت حرف زدنت باشه ...ولی از من میشنوی تا درست نشده باهاش زیر سقف نرو..درست شد ک شد نشد جدا شو زندگی با اینجور مرد خیلی سخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رک بگم طرفت از لحاظ روانی کمبود داره با مشاور حرف بزن

آفرین دقیییییقاااا اصلا کسی بهش محبت نمیکنه و همه فقط به زبون خرش میکنن مریض میشه کسی یه لیوان آب بهش نمیده

نمیدونم حرفمو گوش میکنی یا نه دنیای بعد از زیر یک سقف رفتن خیلی متفاوته با دوران عقد کسی که الان رفتارش این شکلیه بعدا ده برابر بدتر میشه از ازدواجت پشیمون میشی همین الان فکر اساسی کن وقتی بچه دار بشی دیگه دست و پات بسته میشه بخاطر بچه ت دلت نمیاد جدا بشی عمرت حروم میشه تو حقته که یکی عاشقانه دوستت داشته باشه و بهت احترام بذاره کاش کسی قبل از ازدواج اینارو ب من یاد داده بود🥺

آفرین دقیییییقاااا اصلا کسی بهش محبت نمیکنه و همه فقط به زبون خرش میکنن مریض میشه کسی یه لیوان آب به ...

کارت ساختس چون بابام کمبود داره از لحاظ عاطفی دهنمون صاف شده از بس خودشو لوس میکنه و جلب توجه میکنه و زود قهر میکنه

خب اون مریضه تو از نیومدنش‌دلخوری می تونستی بگی دلم برات تنگ شده زودتر خوب شو که ببینمت به همین سا ...

اوووه انقد از این حرفا بهش میزدم از بس مریض میشد براش گوشت می‌بردم آبمیوه می‌بردم پرتوقع شد. من مریض میشم ببینی چیکار می‌کنه جرات ندارم یه کلمه حرف بزنم بهش یک روز بردم دکتر انقد جلو خواهرم غر زد بیا و ببین 

حالا مگ چیشد اوهه

عزمزمه من واقعا میدونم چیزایی ک این خانوم میگه رو ...ببین اینجور مردی رو منم دارن خیلی هم دوستش دارم نامزد بودیم اینجور سرد بود و من جدی نگرفتم الان دوستش هم دارم ولی خیلی دلم میشکنه و بعصی وقتا میگم ه بچه هام نبودن طلاق میگرفتم 

عزیزم چقد مث منی ...خیلی سخته شوهر اینجوری سرد باشه .ب نظرم خاهرت راست میگه یه بار باهاش محکم حرف بز ...

آره میفهمم چی میگی. من یه حرف ساده میزنم آنچنان میپره بهم. تصمیم دارم باهاش شوخی نکنم اصلا

آره میفهمم چی میگی. من یه حرف ساده میزنم آنچنان میپره بهم. تصمیم دارم باهاش شوخی نکنم اصلا

اره بخدا خیلی سخته برا همین میگم تو نامزدی سنگات وا بکن باهاش محکم باش مردا از زنا ضعیف بدشون میاد

چطوری ی جا کار میکنید دو ماه باهم قهر بودین

نمیومد سرکار. الان مریض میشیم من میرم اون تخت تعطیل می‌کنه. صبح می‌خوایم بریم خواب میمونه بعد میگه زنگ می‌زدی انگار کار یک روز دوروزه که من گوشی دست بگیرم از کله صبح زنگ بزنم بیدارش کنم. ولی بخواد با مامانش بره دکتر یا جایی از کله صبح بیداره