2777
2789
عنوان

بی حالی...

76 بازدید | 13 پست

سلام به همه

من خیلی وقته میخوام درس بخونم ولی نمیتونم به هر دلیلی خودمو از درس دور میکنم، از رشتم خوشم نمیاد، درسامو دوست ندارم و اصلا حال درس خوندنو ندارم احساس افسردگی میکنم و نمیدونم چیکار کنم و هفته دیگ امتحانات شروع میشه چیکار کنم😢

لطفا اگه راه حلی نظری دارید بگین ممنون 

تغیر رشته

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا وارد رشته ای میشید که بهش علاقه ندارید؟رشتت چیه؟

علاقه ایجاد کن

هدف تعیین کن 

آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود... در ظاهر روی پاهایم ایستاده‌ام. گاهی می‌خندم و گاهی گریه می‌کنم. ‏اما حقیقت این است که خسته هستم. ‏می‌خواهم فرار کنم. می‌خواهم بروم گم بشوم...
چرا وارد رشته ای میشید که بهش علاقه ندارید؟رشتت چیه؟ علاقه ایجاد کن هدف تعیین کن 

بخدا نمیخواستم ولی خانوادم گفتن فقط باید برم تجربی و کاری نمیتونستم بکنم، انگیزه و هدفی هم ندارم فقط دلم میخواد سرمو بزارم بمیرم

بخدا نمیخواستم ولی خانوادم گفتن فقط باید برم تجربی و کاری نمیتونستم بکنم، انگیزه و هدفی هم ندارم فقط ...

تغییر رشته

قبل از اینکه دیر بشه

وقتی علاقه نداری به جایی نمیرسی

یک بار تو عمرت رو حرف خانوادت حرف بزن برو دنبال علاقه ات

آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود... در ظاهر روی پاهایم ایستاده‌ام. گاهی می‌خندم و گاهی گریه می‌کنم. ‏اما حقیقت این است که خسته هستم. ‏می‌خواهم فرار کنم. می‌خواهم بروم گم بشوم...
تغییر رشته قبل از اینکه دیر بشه وقتی علاقه نداری به جایی نمیرسی یک بار تو عمرت رو حرف خانوادت حرف ...

از اول سال دارم بهشون میگم هردفعه یه دعوایی راه میندازن میگن بدرد رشته دیگ ای نمیخوری و در کل بی‌عرضه ای حتی امروزم دوباره دعوا راه انداختن بخدا نمیدونم چیکار کنم

خانوادم نمیزارن 😢💔

هعی،اینجوری کل عمرت تلف میشه دختر 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
از اول سال دارم بهشون میگم هردفعه یه دعوایی راه میندازن میگن بدرد رشته دیگ ای نمیخوری و در کل بی‌عرض ...

به عنوان جمله آخرم

الان جایی ایستادی که اگه کاری نکنی چند سال دیگه همش به خودت فحش میدی که چرا کاری نکردم

رو حرفت بمون هر طور شده 

میدونم ولی کاری نمیتونم بکنم فقط میخوام تموم بشه و بتونم درس بخونم بالاخره به یه جایی برسم

ایشالا که میرسی