2777
2789
عنوان

از اون خزون چ خبر؟🍁🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 57 پست

الان تکلیفت چیه اصلا خودت میدونی؟ با توا؟ با اونه؟ عقد کرد نکرد؟ عقد میکنه؟ اون دختره چی شد؟ الان رابطه دارین؟ ندارین؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
الان تکلیفت چیه اصلا خودت میدونی؟ با توا؟ با اونه؟ عقد کرد نکرد؟ عقد میکنه؟ اون دختره چی شد؟ الان را ...

ن بابا کلا هنوز خاستگاری رسمی ام نرفتن 

چ برسه ب عقد ولی خب حرفش پخش شده دیگ یجورایی فامیل ب چشم بد نگاش میکنن وگرنه اصن نرفتن مامانش هم گفت ی حرف الکیه

اره حرف میزنیم ولی خیلی کم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جریان نامزدیش با اون دختره دیگه متتفی شد؟ عزیزم ناراحت نشی ولی یکم بهش حق بده.درسته خیلی دوسش داری ...

اصن معلوم نیس قضیش با اون دختره چجوریه و چیکار میخاد بکنه منم نمیخام باز برم پیله کنم بهش

ن قربونت ناراحت نمیشم واقعا تو سنی نیس ک بخواد تاب بخوره خانوادشم خیلی دارن بش میگن زودتر ازدواج کن فامیلا بش میگن‌اون دخترم خیلی خودشو چسبونده بهش 

یجورایی اون دخترم میخاد این بر التماس خانوادش کنه ولی خب کلا این پسر اینجوری نیس ک التماس کنه.واس همین شاید اینجوری موندنه

فقط میدونم دختره خیلی سفت چسبید بش .چون اگ بخاطر این نبود میرفت خونه داداشش سرکار ولی جدیدا نمیره انگار منتظر این بر خونشون خاستگاری ک نمیره شهر دور

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اصن معلوم نیس قضیش با اون دختره چجوریه و چیکار میخاد بکنه منم نمیخام باز برم پیله کنم بهش  ن ق ...

من فکر میکنم اگه از رضایت خونواده خودت مطمئنی بشه دوباره پا پیش میذاره.

اول باید سعی کنی خونواده خودتو راضی کنی که اون بنده خدا هم  امید داشته باشه و خسته نشه بره پی زندگیش

من فکر میکنم اگه از رضایت خونواده خودت مطمئنی بشه دوباره پا پیش میذاره. اول باید سعی کنی خونواده خو ...

خب اون حاظر نیس مثلا شرطاشون قبول کنه

عشقت برگشت؟

اره ولی نمیدونم ایندی داریم یا ن...

دعاهات گرفت پس 🤪

شاید😅ولی خب چجوری این خانوادم قانع کنم خودش مکافات بزرگیه 

باز اینا ی چی بگن باز این بگ وای وای نمیتونم تحمل کنم

شاید😅ولی خب چجوری این خانوادم قانع کنم خودش مکافات بزرگیه  باز اینا ی چی بگن باز این بگ وای و ...

آخه دلیل مخالفت خانوادت چیه اگه تو دوسش داری

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
سلام پناه خوبی؟ باز تعلیق شدی😐 میخواستم بدونم نتیجه آزمونت چی شد؟ قبول شدی؟

سلام عزیزم

ن قبول نشدم💔