2777
2789
عنوان

از اون خزون چ خبر؟🍁🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 57 پست
بآور کن خدا ی چیزی میدونه ک نمیخاد برسیم واقعا ب صلاحمون نیس و من اینو با عمق وجود حس کردم 

از این خدایی ک میگی بیشتر از اون ادم دلم گرفته

همش بخودم میگم خدا ک کمکت نکرد برات دل نسوزوند چرا از بنده خطا کارش انتظار بیخود داری💔 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تمومش کن این جهنم عذاب رو.

منکه تجربه ی این روابط رو نداشتم اما ارزششو نداشته و نداره

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

برای من ک ن قیافه داشت دختر باز ترین بود در کل آدم نبود برای شما را نمیدانم 

متاسفانه مال من قیافه دار

دختر بازم بود ولی کسی نمیدونه و هرکسی رو راحت رام میکنه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
عزیزم تمومش کن این جهنم عذاب رو. منکه تجربه ی این روابط رو نداشتم اما ارزششو نداشته و نداره

خسته شدم خدا گواهه

الان دارم روانی مشیم اومدم اینجا ک بش زنگ نزنم باز 

نمیخام واقعا 

خسته شدم خدا گواهه الان دارم روانی مشیم اومدم اینجا ک بش زنگ نزنم باز  نمیخام واقعا

آزمون دادی که براش میخوندی ؟

اگه اون طرف رفته سراغ زندگیش و بهت علاقه ای نداره تو دیگه چرا دنبالشی !!!

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

عزیزم من یه مدت کوتاهی پیگیر تاپیکات بودم و تایپک قبلی ها رو هم کم و بیش خوندم ...بنظرم اون آدمو لیاقت عشق تو رو نداشته درسته که دل کندن سخته ولی بالاخره که چی ؟ هنوز خیلی جوونی اگه همینطوری ادامه بدی تا چند سال دیگه به خودت میای میبینی ۳۰ سالگی رو رد کردی و همچنان فراموشش نکردی و همچنان درگیر افسردگی هستی و به هیچکس تو زندگیت فرصت ندادی در صورتی که اون آدم زندگی خودش رو داره میکنه و خوش خوشانشه(البته که یه جایی تاوان دل شکسته ی تو رو میده اما تو منتظر اون روز نمون واگذارش کن به خدا)

از یه جایی به بعد باید بلند شی و خودت رو جمع کنی و نزاری بیشتر از این زندگی و جوونی ات رو تباه کنه...به قول لئوبوسکالیا ما اگر در یک عشق طرد شدیم صدها عشق دیگر در انتظارن اینکه فکر کنیم تنها یک عشق بزرگ وجود داره فریبی بیش نیست عشق های درست فراوانی موجودند...

خدا رو چه دیدی شاید خدا به زودی کسی رو سر راهت بزاره که لیاقت عشقت رو داشته باشه و متقابلا بهت عشق بده و این روزات جبران بشن...چشم هات رو روبقیه نبند و بقیه فرصت هات رو از دست نده...

چی شده عزیزم؟ تازه این تاپیکتو دیدم. خیلی ناراحت شدم واست.🥺 چرا اینقد ازش ناراحتی؟ مگه چیزی ا ...

ی وقتای اسم دختر میاره بهم میریزم و خودش اصن متوجه نیست چقد اذیت میشم.دیشب گوشی داد  با مادرش حرف زدم یکم اروم شم 

ولی بازم ممکنه نااراحت شم با حرفاش 

آزمون دادی که براش میخوندی ؟ اگه اون طرف رفته سراغ زندگیش و بهت علاقه ای نداره تو دیگه چرا دنبالشی ...

اره بخدا ۲ ماه تموم خوندم روزی ۴ ساعت میخوابیدم 

ولی نمیدونم چی میشه اگ هرچی زدم درست باشه قبولم اگ نه ک هیچ

هنوز نرفته .نمیدونم چیکار میکنه 😔

ی وقتای اسم دختر میاره بهم میریزم و خودش اصن متوجه نیست چقد اذیت میشم.دیشب گوشی داد  با مادرش ح ...

جریان نامزدیش با اون دختره دیگه متتفی شد؟

عزیزم ناراحت نشی ولی یکم بهش حق بده.درسته خیلی دوسش داری و اونم میدونه ولی آخه بنده خدا امید نداره که اگه بیاد خواستگاری خونواده ت قبولش کنن.

حداقل باید دلش گرم باشه که اگه پا پیش بذاره ایندفعه دیگه مثل دفعه های قبل نمیشه.

اونم بالای سی سال سنشه الان و خوب دیگه واقعا وقت اینه که از بلاتکلیفی دربیاد.  حالا تو یا باید جلوی خونواده ت وایستی بخاطرش، یا هم بذاری فکرش آزاد شه برای زندگیش تصمیم بگیره.