اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
منم پارسال انسانی کنکور دادم ۱۸kشد بعد دیگه نخوندم
من پارسال مثه یک سگ خونده بودم سرجلسه حالم بد شد شدم۲۲هزار
دی هم مامانم مریض شد ۳_۴ماه همش تو مطبای دکتر بودیم چیزی نخوندم بازم درصدام خراب بود
دیگه قیدشو زدم
الانم بابام سرطان گرفته حال روحیم افتضاحه افتضاح ترمیم نوشتم نمیدونم بتونم بخونم یا نه شدم مرده متحرک
بخون تو این چند ردزی که مونده شرش کمشه خدا پدرمادرتو برات نگهداره خوشحالشون کن
ایقدر شرایط خونمون بهم ریخته شده
خودمم ۶_۷ساله افسردگی دارم خوابیده بود ی مدت ولی بعد از اینکه کنکور دادم و برای فرهنگیان دعوتم نشدم با رتبه درخشانم باز افسردگی گرفتم شدیددد
کلا ی وضعیه
بخون تو این چند ردزی که مونده شرش کمشه خدا پدرمادرتو برات نگهداره خوشحالشون کن
میخوام اموزش سیاه قلم بدم بنظرت اگه روزی یکی دوساعت وقت بزارم برای فیلم ضبط کردن بقیشو بخونم اشکالی نداره؟؟؟