2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوگل جستجو کنی سایت هایی میاره که کانال تلگرامشون که توش همه کتابا رو رایگان میزارن ولی دیگه پرسیدی گفتم من حلال حرام بودنش رو نمی‌دونم و استفاده نمیکنم 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

نمیدونستم با سرچ میاره

متاسفم برات من خواستم راهنمایی کنم راس میگی به جای سرچ این کتابا باید سرچ کنی چطور اخلاقت رو تغییر بدی 

متاسفم برات من خواستم راهنمایی کنم راس میگی به جای سرچ این کتابا باید سرچ کنی چطور اخلاقت رو تغییر ب ...

فکر کردی با این کتابا چقدر ادم تونسته موفق بشه؟ اگه یکی پول خرید نداشته باشه چی یه عمر حسرت بکشه؟ بشینه با حسرت نگاه کنه به بقیه؟ اره من الان شرایط خرید ندارم و برعکس من این تویی که برای اخلاقت باید یه سرچ کنی، گرچه شما همیشه دنبال حرفین، دیدم که طرف گفته نتونسته با پول تهیه کنه گفتن اگه میخواستی میتونستی رایگان جور کنی، پس واقعا برام مهم نیست چه فکری کنی دربارم

فکر کردی با این کتابا چقدر ادم تونسته موفق بشه؟ اگه یکی پول خرید نداشته باشه چی یه عمر حسرت بکشه؟ بش ...

من گفتم حرامه؟ من گفتم استفاده نکن؟ من همیشه به همه میگم اگه شرایط خریدش رو ندارید استفاده کنید خواستم راهنمایی کنم چرا اینجوری میکنی خدا من و گرفتار تاپیک همچین کسایی نکنه😐😐 اخلاق من یا تو؟ 

من گفتم حرامه؟ من گفتم استفاده نکن؟ من همیشه به همه میگم اگه شرایط خریدش رو ندارید استفاده کنید خواس ...

عزیزم چرا الان عوض میکنی حرفتو؟ تو دقیقا حرفت همین بود که استفاده نکنم،اگه غیر این بود میپرسیدی ازم که شرایط خریدش رو دارم؟ اگه دارم کار اشتباهیه استفاده کنم، تو خیلی طلبکار اومدی بهم میگی اخلاقتو تغییر بده! حالا من مشکل دارم یا تو؟  

عزیزم چرا الان عوض میکنی حرفتو؟ تو دقیقا حرفت همین بود که استفاده نکنم،اگه غیر این بود میپرسیدی ازم ...

وا😐 من قبل اخلاقت رو تغییر بده چی گفتم و تو چی گفتی؟ من گفتم موقعی که گوگل جستجو میکنی سایتی میاره که توش کانال تلگرامی برا این کتاب هارو تبلیغ کردن و گفتم خیلیا حرام حلال میکنن اونش رو نمی‌دونم تو هم اومدی با یه لحن بد میگی خودم نمیدونستم که سرچ کنم😐خب منم میخواستم راهنمایی کنم و گفتم این اخلاقت رو تغییر بده الان من کی گفتم استفاده نکن؟ من کدوم حرفم رو عوض کردم؟ میشه دقیق بگی ؟ چرا باید می‌پرسیدم وا یه سوال پرسیدی منم جواب اون و دادم به من چه مربوطه چرا نمیخری ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم در حال درس خوندنم لطفا اعصابم رو خراب نکن که نمیتونم درس بخونم

وا😐 من قبل اخلاقت رو تغییر بده چی گفتم و تو چی گفتی؟ من گفتم موقعی که گوگل جستجو میکنی سایتی میاره ...

یچی بگم؟ ما جفتمون حرف همدیگه رو اشتباه فهمیدیم من معذرت میخوام😂 اعصاب منم خورد شده بود وای ولی من تیکه ننداخته بودم من واقعا گفته بودم که نمیدونستم اگه سرچ کنم میاد نمیدونستم به این راحتی پیدا میشه، و فکر میکردم تو داری میگی به خاطر اینکه تذکر دادی و باز میخوام سرچ کنم باید اخلاقمو عوض کنم

یچی بگم؟ ما جفتمون حرف همدیگه رو اشتباه فهمیدیم من معذرت میخوام😂 اعصاب منم خورد شده بود وای ولی من ...

واقعا اینجوری شده؟😐چقد قصد داشتیم دعوا کنیم 😐😂 خب اگه منم حرفی گفتم که بد متوجه شدی معذرت می‌خوام😄

واقعا اینجوری شده؟😐چقد قصد داشتیم دعوا کنیم 😐😂 خب اگه منم حرفی گفتم که بد متوجه شدی معذرت می‌خوام ...

اره بخدا مرض که ندارم برای کسی که لطف کرده توجه کرده بهم قیافه بگیرم😂دقیقا، ممنون مهربونم همچنین