2777
2789
عنوان

کسی ک رفت....

117 بازدید | 24 پست

سلام دوستان روز تون بخیر با کسی در ارتباط بودم و بهش علاقه داشتم ی دفعه ی شب سرد شد صبحش هم پیام نداد منم گفتم بهش حالا ک برام ارزش قائل نیستی کاری ندارم و ایشونم پیامم و خوند و جواب نداد و بدون هیچ‌توضیحی رفت فقط میخوام ازتون ی راهکار بخوام برگرده تا دلیل رفتارش و بدونم و حرفای دلم و بگم بهش چ کار کنم برگرده ذر حالی ک تو اینستا آنلاین و ..کاری ندارندبهم بعد اون روزم دیگ پیام ندادم بهش ۱۱ روز پیش

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
میخای چی بگی وقتی رفته برا خودت ارزش قایل شو 

دقیقا این کارو کردم بخاطر همین دیک پیگیرش نشدم ولی خوب کاش حداقل دلیل رفتنش و میدونستم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی میفهممت 

واس منم اینجوری بود یهو گفت تموم گفتم اوکی تموم پاشدم شبش لباس پوشیدم چمدون بستم رفتم شمال تو راه یکی دیدم اشنا شدیم کلا اون که ۴ سال باهاش بودم فراموش شد دوساله پیام زنگ میزنه رو مسدود به خانوادم زنگ میزنه ولی واس من انگار مرده اصلا چنین ادمی نیومد تو ذهنم تو این دوسال تا الان که متنتو خوندم یادش افتادم هنوزم میخواد عقدم کنه گفتم من چجوری با یکی عین تو رفیق شدم حالم ازت بهم میخوره حتی بات بحرفم چه برسه جلو چشمم باشی باورت میشع ۴ سال طلسمم کرده بود میگم من احمق با این سر و قیافه با این پسره جوز خخ ولی شنیدم که یکی واسم دعا سردی گرفته ازش یهو سرد شدم و نمیبینمش خدا خیرش بده هرکی بوده خوشبخت بشع 

دقیقا این کارو کردم بخاطر همین دیک پیگیرش نشدم ولی خوب کاش حداقل دلیل رفتنش و میدونستم

دلیلش اینه اندازه تو نیست دلیلش اینه یکی بهتر از اون میخواد بیاد تو زندگیت یکم جمع کن خودتو ولش کن بهش فکر نکن فعالیت داشته باش به خودت برس به برگشتش فکر نکن اگه برگشت تف بنداز روش بگو حالم بد میشه با انتری عین تو حرف بزنم از روزات عمرت لذت ببر پشیمون نشی عین من 

الهی میفهممت  واس منم اینجوری بود یهو گفت تموم گفتم اوکی تموم پاشدم شبش لباس پوشیدم چمدون بستم ...

عزیزم خداروشکر ک این ادم بی لیاقت و فراموش کردی پس ادمای ک میرن دوباره پشیمون برمیگردن

دلیلش اینه اندازه تو نیست دلیلش اینه یکی بهتر از اون میخواد بیاد تو زندگیت یکم جمع کن خودتو ولش کن ب ...

چشم عزیزم تو چرا پشیمون شدی

الان شاید نگه ولی بعدها دلیلشو میگه ولی فکرتو درگیر نکن اینقد ارزش نداره بخای دیگه بهش فکر کنی 

چشم🥲😕

2790
2778
2791
2779
2792