2789
عنوان

کسی ک رفت....

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 24 پست
دقیقا هنوز مجرد هنوز ی دونه رل نزدن بعد من و دیگه پشیمونیش واسم بی فایدس 

🥲🥲🥲میدونم دیگ سرد شدی و دلزده

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم عزیزم تو چرا پشیمون شدی

بخاطر ۴ سال کم نیستا اون موقع ۲۲ سالم بود موقعیتا بهتر میتونستم داشته باشم ن الان که ۴ سال الکی هروز حرص واس اون که چرا قهر چرا بی محلی میکنه ۲ سال الان که هنوز مجردم 😑😅 ولی من نزدیکام میدونستن دارم اذیت میشم تو رابطه با اون خعلی عذابم میداد یهو سرد یهو بی توجه منم فقط حرص میخوردم و گریه که چرا اینجوریه اخه هیچیشم بهم نمیخورد ن قیافه ن هیکل اخرم یکی رفت دعا سردی گرفت راحتم کرد جلو چشمم رفت خودشو بکشه بی توجه سوار ماشین شدم اومدم خخ یعنی واقعا میبینمش حالم بد میشه باورت نمیشه 

بخاطر ۴ سال کم نیستا اون موقع ۲۲ سالم بود موقعیتا بهتر میتونستم داشته باشم ن الان که ۴ سال الکی هروز ...

ما خانم ها ارزش و قدر خودمونو نمیدونیم در حالی ک ارزشمون خیلی زیاده خودمون و بی ارزش میکنیم💔

توهم سردشو ولش کن بهش فکر نکن بگو لیاقت منو نداشت 

من ک کلا دیگ بهش پیام ندادم هیچی...فقط ی پیام خدافظی

ما خانم ها ارزش و قدر خودمونو نمیدونیم در حالی ک ارزشمون خیلی زیاده خودمون و بی ارزش میکنیم💔

دقیقا بخدا هرچی دور باشی قیافه بگیری خودتو بالا ببری اونا همچی بالات میبرن کافیه خودتو کمتر از اونا ببینی قشنگ زیر پاشون لهت میکنن 

من ک کلا دیگ بهش پیام ندادم هیچی...فقط ی پیام خدافظی

چکش نکن منم تا پاکش نکردم نتونستم ولی خو من کلا با هر قهری شماره عکس همه چی میپاکیدم اشتی میکزدیم پشیمون میشدم چرا پاکیدم 🤣 ولی همه چیشو بپاک من اخریا کادوهاشم انداختم دور 

چکش نکن منم تا پاکش نکردم نتونستم ولی خو من کلا با هر قهری شماره عکس همه چی میپاکیدم اشتی میکزدیم پش ...

چشم💙🥲