2777
2789
عنوان

رژیم چاق شدن

632 بازدید | 20 پست

دوستان من قدم ۱۶۵ وزنم ۴۸ حالا حرف بقیه بماند که چقدر میگن چقدر لاغری اون برام مهم نیست اما خودم دوست دارم یه کم چاق شم الان ۴ روز شروع کردم هر روز ۱ سیب زمینی آب پز با سس مایونز میخورم( بدون سس طعمش دوست ندارم ) امیدوارم جواب بده دلم نمیخواد با قرص و دارو پر عوارض یهویی چاق شم آروم با سلامتی بهترع اگه پیشنهاد سالمی دارین ممنون میشم کمکم کنید 

عزیزم این فایده نداره کباید کلا کالری دریافتیت بره بالا و همه وعده هات حجیم تر بشه

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

اگه کسی چیزی گفت منم لایک کن اسی

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید کالری شماری کنی .

اگه اشتهات کمه ، شربت سانستول زینک پلاس رو بگیر . 

من الان یک هفته ست ، خیلی اشتهام باز شده . 

سس و این چیزا زیاد نخور . وعده های غذاییت رو بیشتر کن . و چیزهایی بخور که کالری بالا دارن و مضر هم نباشن تا حد امکان 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

بیشتر غذا بخور و در کنارش حتمااااا ورزش هم بکن

ورزش خیلی مهمه

وگرنه همش میره تو شکمت😂

هر چی هم میخوری حله

فقط سعی نکن با "شیرینی و نوشابه و کیک و ..." وزن اضافه کنی

قند سمه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اسی جان خرما،ارده،شیره انگور،شیره انجیر خیلی نتیجه بخشه در چاق شدن. حتما اینارو امتحان کن.

عزیزم چجوری باید مصرف کنم  من فقط صبح یه لیوان اخر شب هم همینطور 

خدایا شکرت ♥️🙏
عزیزم چجوری باید مصرف کنم  من فقط صبح یه لیوان اخر شب هم همینطور

صبح قبل صبحانه دو سه قاشق شیره انجیر یا شیره انگور بخور.

خرما رو چهار پنج تا هر روز بخور.

برا صبحانه یا عصرانه ارده رو با یکی از اون شیره ها قاطی کن بخور.

سعی کن هر روز یک عدد فطیر بخوری.

غذا ها تو هم کم کم پر حجمش کن.

نتیجه میگیری انشاالله.

صبح قبل صبحانه دو سه قاشق شیره انجیر یا شیره انگور بخور. خرما رو چهار پنج تا هر روز بخور. برا صبحا ...

ببخشید سوالاتم زیاد شد 

من با آب قاطی میکنم  اشکال نداره 

یا خالی بخورم

خدایا شکرت ♥️🙏