2777
2789
نمیدونم والا من دورم پره پسرای مجرده ک همشون دختر بغلی می‌خوان و اکثرا جذب دخترای کوچولو میشن،همه دو ...

شما هنوز مزدا تیری تو داری😂؟😊🥰

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون همسر شما کوتاه دوست داره دلیل بر بد بودن بلندا نیست من قدم ۱۷۷ و همسرم ۱۹۰ خودش میگه اولین چیزی ...

من ۱۷۰ ام اطرافیان همه اکثرا کوتاهتر از منن 

تو فامیل از دخترا بلند ترم ولی این باعث شده بود ی مدت از بلند بودن قدم خجالت بکشم 

از یکی از پسرای فامیل خوشم میومد ولی چون بلند تر بودم همیشه ناراحت بودم 

ولی الان حسم بهتر شده می‌دونم که قد بلندی خوبه 

خیلی دوست دارم خیلی بیشتر قدمو دوست داشته باشم و افتخار کنم ولی اینجوری نیستم 

شما هنوز مزدا تیری تو داری😂؟😊🥰

😐الان چه ربطی به این داشت؟

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:
منم ۱۷۰ ام بنظرم خیلیم خوبه خداروشکر مردای ایرانی چون اکثرا کوتاهن ازین تز ها میدن

اره دقیقا

ولی من هرجی پسر دورم بوده بلند دوست داشتن انگشت شمار میگن ک کوتاه خوبه اونم خودسون زیر ۱۸۰

کاش واقعا همه طرز تفکر شمارو داشتن سپاسگزارم

خوشحال شدم که برای اولین بار تو یه تاپیک از قد بلند و متوسط و کوتاه ایراد نگرفتن که الان نظرات رو خوندم دیدم چراباز هم متاسفانه ازاین افراد هستند

الهی همان که میدانی🌱✨
نه عزیزم اینجوری،فکر نکن قدت اتفاقا خوبه فقط،اگه لاعر هستی یا ظریف برو بدنسازی یکم تو پر بشی قد بلند ...

باشگاه رو استارت زدم آره ظریفم باید روش کار کنم 

مرسی ازتون انرژیه خوبی گرفتم از پیامتون بهتون برگرده🤍

نگفتم خوششون نمیاد ولی دخترای قد متوسط و اینا رو کیوت و بغلی می‌دونن ،دختر قد بلند ک از اول اوکی بود ...

ببخشید عزیزم اینا فقط جمله های کلیشه ای سمی هستن ک

افتاده توی زبونا...هرکی هرجور هست زیباست❤

🫀🖇
😐الان چه ربطی به این داشت؟

هیچی همینطوری سوال شد واسم

خیلی وقت بود ندیده بودمتون تو تاپیکا ، همیشه هم تاپیکاتونو دنبال میکنم

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اره ۱۶۰ بغلیه برای پسر ۱۷۰ دختر ۱۷۰ بغلیه برای پسر ۱۸۰ به بالا

بله ولی دخترای بکوچیک دیگ ترک نمیشن و دختر قد کوتاه زشت نیست

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:
جا داری . طناب بزن تا سنت کمه

دکتر رفتم چون زود پریود شدم بعد اینکه ژنتیکم تاثیر داره من مادرم ۴۰ سالشه ۵۵ قدش پدر و برادرم قد بلند نیستن زیاد  

بخاطر همین زیاد جای رشد نداره البته ورزش میکنم 

برا خودمم زیاد مهم نیست