2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قد بی اهمیت ترین مسئله توی زندگی یک فرد نرمال و سالمه.قدتم بلنده.رو استایلت کار کن که از قد مهم تره.میتونی دو متر باشی اما استایل جذابی نداشته باشی ولی میتونی ۱۵۰ سانت باشی اما استایل خیلی جذابی داشته باشی.

اصلا به این فکرات اهمیت نده،از خودم مثال می‌زنم.

من قدم ۱۶۲ هست.عاشق چهره و اندامم هستم و حقیقتا همه جا هم طرفدار داشتم.هیچ کجای زندگی قدم کوچیک ترین مانعی نبوده برام.قد همسرمم ۱۸۲ هست الان.میخوام بهت بگم تو زیبایی و نیازی نداری این مسایل بی اهمیت رو تو ذهنت بزرگ کنی.موفق باشی.

مطمئن باش عالی هستی ❤️

اگه میتونی 

میشه کمکم کنی 

فقط همین که بگی چجور پیش خودت تو تنهایی خودت فکر می‌کنی 

من خودم فقط نقص هامو میبینم هیچ وقت نشده نقاط قوتم مد نظرم باشه 

با اینکه هیکل و قدی دارم که شاید بارها خیلیا بهم گفتن ولی من به چشمم نمیاد میگم مهم نیس اونا 

مهم مثلا تپلی و پر شدن صورته که من ندارم 

واقعا کلافم کرده این افکارم 

اگه میتونی  میشه کمکم کنی  فقط همین که بگی چجور پیش خودت تو تنهایی خودت فکر می‌کنی  ...

عزیزم من خودم توپرم،الان رسانه اینو تبلیغ میکنه‌‌.ده پونزده سال پیش دخترای بلند قد و لاغر ولی در هر حال خوش اندام مد بودن.کی می‌دونه.شاید ده سال دیگه دخترایی با اضافه وزن زیاد مد بشن.تو که نباید به خاطر فشار رسانه خودت رو اذیت کنی.هر روز یه چیزی مد میشه که هیچ اهمیتی نداره به خدا.فقط اینو بدون ما آدما هممون هم نقص داریم هم نقطه ی قوت.باید هر دوش رو بپذیری تا بتونی توی زندگی منطقی پیش بری.