2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خونه ناراحت نشو من الانم بدونم میشه زمین و مسکن گرفت حتی جهازمو میفروشم ايشالا طلا بهترشو میخری ...

اره واقعا موقعی که من خریدم ۲۵۰ تومن بود 😪😪😪😪

توروخدا ۶ سال پیش کجا الان کجا اخه انقدرتورم 

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
کجا کار می‌کنه ۳۰ تومن حقوق میگیره😄 والا مام مغزمون کار می‌کنه اما الان دیگه با این کارا نمیشه خیل ...

الان اصلا نمیشه همین جهاز ک بهت میگم مثلا من سرویس قابلمه خریدم 550 تو دوتا قسط دادم اون زمان الان شده 7_8 تومن شایدم بیشتر اون موقع میشد خرید الان هیچیییی

کجا کار می‌کنه ۳۰ تومن حقوق میگیره😄 والا مام مغزمون کار می‌کنه اما الان دیگه با این کارا نمیشه خیل ...

بله درسته ولی این مثلا چند سال پیش هی ماشین ثبت نام میکرد میفروخت سودش جمع میکرد چند سال پیش که گرونی اینقدر نبود یا وقتی دلار ۱۰ تومن بود وام گرفت دلار خرید وقتی ۵۰ بود فروخت 

اره واقعا موقعی که من خریدم ۲۵۰ تومن بود 😪😪😪😪 توروخدا ۶ سال پیش کجا الان کجا اخه انقدرتورم  ...

من يه پلاک طلا خریدم 7 گرم شد 700 هزار الان یک گرمم نمیتونم بخرم حقیقتا 

مسکن ملی شرکت کنین 

کردیم ۴۰ تومنم واریز کردیم دیگه بقیشم خدا کمکمون کنه واقعا سالی ۸۰ میلیون برای کارگرسخته بااین شرایط

من يه پلاک طلا خریدم 7 گرم شد 700 هزار الان یک گرمم نمیتونم بخرم حقیقتا 

دیگه بسته  بقیشم شوهرکردی  شوهرت میخره 😆

بالاخره از یه جا باید شروع بشه دیگه همینو اگه هرماه بهش اضافه کنی بعد از یکسال چند برابر میشه

آخه اون زمان با خرجی بابام قسطی میخریدم همه چیز نصف بیشترشو خودش نمیدونه ولی الان اصلا نمیشه باید خودم برم سرکار 

خخخ پسرم مگه از قبل سرمایه گذاری کرده باشه با قیمت های فضایی الان چی ميتونه بخره 

مجبوره گلم  شوهرمن تواون وضع ارزونی به گفته خواهرش  ۷ میلیون جیبش  گذاشت گفت هرچی میخوای بردارولی  بیشتراز۷ نباشه 😒😒😒

برادرشوهرم هیچی نداشت هیچی هااااا ولی برای زنش که دوماهه ازدواج کردن  بگم اندازه ۲۰۰ میلیون طلا خریده باورنمیکنی  ۴ تا النگو بزرگ یک جفت گوشوار بزرگ یدونه سینه ریز بزرگ سه تا انگشتر  حالاانگشتربخت خودشم  خودش خرید پدرومادر  دختره نخریدن  

شانس داشته اون جاری ها خدا بده از این شوهرا 

ان شاالله که از برادرشوهرمن  نصیب توهم بشه 🥺🤲🤲🤲

کسی حق نداره  به زنش بگه بالا چشمت ابروس