2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من متاهلم یک سوت هم ندارم 🥲

جدی سرویس اینا نخریدن 

من از بچگی عاشق طلا بودم بابام خیلی میخرید سر خرید خونه همرو دادم بهش بفروشه اینا دیگ خودم خریدم سر همون همش حس میکنم قبلا زیاد بود 

یک ساله میرم سرکار هنوز ۵۰ تومن دارم  وام و اینا نگرفتم تا حالا باید بگیرم ک بتونم

وای آفرین خیلی خوبه واقعا 

من خیلیارو میشناسم که میرن سرکار و هیچیییی پسنداز نکردن و همه ی پولاشونو خرج میکنن

خیلی عالیه همینم 

گنگ اونیه که رو پا خودشه .
جدی سرویس اینا نخریدن  من از بچگی عاشق طلا بودم بابام خیلی میخرید سر خرید خونه همرو دادم بهش ب ...

سرویس چیه ۶ سال پیش یه گردنبد معمولی ویک جفت گوشواره دوتا انگشترو۴تاالنگوداشتم  شوهرم خودش خریده بود 

وقتیم خواستیم جدابشیم وخونه بگیریم فروختیم 😔 

ان شاالله یکمی پس اندازکنیم حداقل یه گوشواره میخرم

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
یک ساله میرم سرکار هنوز ۵۰ تومن دارم  وام و اینا نگرفتم تا حالا باید بگیرم ک بتونم

اره وام‌بگیر بدون وام کسی نمیتونه 

حساب باز کن بانک مهر دولتی هم هست به مدت پولت بمونه بهت وام کم سود میده 

سرویس چیه ۶ سال پیش یه گردنبد معمولی ویک جفت گوشواره دوتا انگشترو۴تاالنگوداشتم  شوهرم خودش خرید ...

برای خونه ناراحت نشو من الانم بدونم میشه زمین و مسکن گرفت حتی جهازمو میفروشم ايشالا طلا بهترشو میخری لعنتی یهو عجیب گرون شد خریدش خیلی سخت شده 

ب نظرم اکثراً چاخانه

نه چاخان نیست بعضیا مغزشون کار میکنه دوست من شاغله و مجرد الان نزدیک ۳۰ تومن حقوقشه چندین سال میش که شاغل شد و سکه ارزون بود هر ماه برای خودش یه ربع سکه میخرید و اصلا نقد نگه نمی‌داشت الان هم خونه داره هم ماشین 

نه چاخان نیست بعضیا مغزشون کار میکنه دوست من شاغله و مجرد الان نزدیک ۳۰ تومن حقوقشه چندین سال میش که ...

کجا کار می‌کنه ۳۰ تومن حقوق میگیره😄

والا مام مغزمون کار می‌کنه اما الان دیگه با این کارا نمیشه خیلی کاری کرد چون گرونی خیلی بیشتره

:)
عزیزم خب خونه گرفتین همینم خیلی خوبه انشالله میخری طلام

اوموقع ۱۴ میلیون فروختیم 

پول ما همون موند ولی طلا گرون شد 😪😪

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.