___negar___ مدیر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 عنوان پس انداز | مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 59 پست خانومای مجرد شاغل یا غیرشاغل چقد پس انداز دارین؟ :) 1402/02/26 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helrz عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 494 خونه ام میخری من الان هدفم لپتاپ و ماشینه اگه بشه اول ماشینو بگیر بعد لپ تاب ماشین الویتهذ گنگ اونیه که رو پا خودشه .
nazi7598 عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 21482 من متاهلم یک سوت هم ندارم 🥲 جدی سرویس اینا نخریدن من از بچگی عاشق طلا بودم بابام خیلی میخرید سر خرید خونه همرو دادم بهش بفروشه اینا دیگ خودم خریدم سر همون همش حس میکنم قبلا زیاد بود
goliiiiiiiiisa عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 15955 خونه ام میخری من الان هدفم لپتاپ و ماشینه اگه بشه میشه اونارو هنوز با پس انداز خرید انشاالله جوربشه و بخری
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 میشه اونارو هنوز با پس انداز خرید انشاالله جوربشه و بخری یک ساله میرم سرکار هنوز ۵۰ تومن دارم وام و اینا نگرفتم تا حالا باید بگیرم ک بتونم :)
helrz عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 494 یک ساله میرم سرکار هنوز ۵۰ تومن دارم وام و اینا نگرفتم تا حالا باید بگیرم ک بتونم وای آفرین خیلی خوبه واقعا من خیلیارو میشناسم که میرن سرکار و هیچیییی پسنداز نکردن و همه ی پولاشونو خرج میکننخیلی عالیه همینم گنگ اونیه که رو پا خودشه .
puppy عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 5681 جدی سرویس اینا نخریدن من از بچگی عاشق طلا بودم بابام خیلی میخرید سر خرید خونه همرو دادم بهش ب ... سرویس چیه ۶ سال پیش یه گردنبد معمولی ویک جفت گوشواره دوتا انگشترو۴تاالنگوداشتم شوهرم خودش خریده بود وقتیم خواستیم جدابشیم وخونه بگیریم فروختیم 😔 ان شاالله یکمی پس اندازکنیم حداقل یه گوشواره میخرم پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 وای آفرین خیلی خوبه واقعا من خیلیارو میشناسم که میرن سرکار و هیچیییی پسنداز نکردن و همه ی پول ... قربونت نه من ولخرج نیستم :)
goliiiiiiiiisa عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 15955 یک ساله میرم سرکار هنوز ۵۰ تومن دارم وام و اینا نگرفتم تا حالا باید بگیرم ک بتونم اره وامبگیر بدون وام کسی نمیتونه حساب باز کن بانک مهر دولتی هم هست به مدت پولت بمونه بهت وام کم سود میده
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 سرویس چیه ۶ سال پیش یه گردنبد معمولی ویک جفت گوشواره دوتا انگشترو۴تاالنگوداشتم شوهرم خودش خرید ... عزیزم خب خونه گرفتین همینم خیلی خوبه انشالله میخری طلام :)
nazi7598 عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 21482 سرویس چیه ۶ سال پیش یه گردنبد معمولی ویک جفت گوشواره دوتا انگشترو۴تاالنگوداشتم شوهرم خودش خرید ... برای خونه ناراحت نشو من الانم بدونم میشه زمین و مسکن گرفت حتی جهازمو میفروشم ايشالا طلا بهترشو میخری لعنتی یهو عجیب گرون شد خریدش خیلی سخت شده
بهارین98 عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 4558 ب نظرم اکثراً چاخانه نه چاخان نیست بعضیا مغزشون کار میکنه دوست من شاغله و مجرد الان نزدیک ۳۰ تومن حقوقشه چندین سال میش که شاغل شد و سکه ارزون بود هر ماه برای خودش یه ربع سکه میخرید و اصلا نقد نگه نمیداشت الان هم خونه داره هم ماشین
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 نه چاخان نیست بعضیا مغزشون کار میکنه دوست من شاغله و مجرد الان نزدیک ۳۰ تومن حقوقشه چندین سال میش که ... کجا کار میکنه ۳۰ تومن حقوق میگیره😄والا مام مغزمون کار میکنه اما الان دیگه با این کارا نمیشه خیلی کاری کرد چون گرونی خیلی بیشتره :)
puppy عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 5681 عزیزم خب خونه گرفتین همینم خیلی خوبه انشالله میخری طلام اوموقع ۱۴ میلیون فروختیم پول ما همون موند ولی طلا گرون شد 😪😪 پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.