2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم دماغمو عمل کنم ولی...

123 بازدید | 17 پست

خیلی دوست دارم عملش کنم ولی پول ندارم میخوام یه کار پیدا کنم برم سر کار پول جمع کنم برم عمل کنم این لعنتیو خیلی به خاطرش سرکوفت شنیدم که دماغت  ب عمه هات رفته ای گور پدر عمههه هااام😑😑🤚از طرفی هم خیلی میترسم میگن ممکنه به هوش نیای بعد عمل یا میگن مشکل تنفسی پیدا میکنی تا اخر عمر یا زمستونا بینیت درد میگیره یا ممکنه خراب بشه عمل بینیم هم بزرگه هم غضروفیه میترسم اصن زشت در بیاد کسی عمل کرده بگه این حرفا صحت داره یا نه؟واقعیته هزینه عمل بینی ۵۰ ۶۰ میلیون شده؟ کاش ی روز دماغ منم ب بینی تبدیل بشه🥴🥴🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا انقد راحت میگن دماغ عمل کردیم دیگه نمیگن صد دفعه مردیم و زنده شدیم

من همیشه فک میکردم راحته تا اینک دوستم عمل کرد اون واقعیتو گفت ..گفت واقعن ارزش نداره تا وقتی ایراد ندارید عمل کنید ادم میمیره و زنده میشه خیلی عمل بدی هستش

همه خوبیاش میگن ادم هوس میکنه باوا بدیاشم بگید

دوستم همش فس فس میکنه

من تا حالا با کسی ک دماغ عمل کرده برخورد نداشتم و دقیق نمیدونستم 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

دکتر حامد عباسی بیست اینا میگیره خیلی خوشگل عمل میکنه

نبابا نه تو سرما بینی درد میگیری نه اذیت میشی نه بینیت میگیره فقط خوشگل میشی بقیه میخوان بترسوننت

پیش دکتر بری این سوالا رو کنی عملت نمیکنن یه کاری میکنن پشیمون شی چون فکر میکنن باعث دردسرشون میشی عزیزم 

واسه بیهوشی هم نترس قبلش آز میگیرن طبق بدنت و دوزت بیهوش میکنن 

بعضیا انقد راحت میگن دماغ عمل کردیم دیگه نمیگن صد دفعه مردیم و زنده شدیم من همیشه فک میکردم راحته ت ...

منم دوست صمیمیم گفت ارزش نداره دماغ عمل کنی، آدم داغون میشه، خودش هم پشیمون بود، میگفت اگه به عقب برمیگشتم میدونستم اینطوریه عمل نمیکردم... 

سوراخهای دماغش هم کوچیک و بزرگ شده

بعضیا انقد راحت میگن دماغ عمل کردیم دیگه نمیگن صد دفعه مردیم و زنده شدیم من همیشه فک میکردم راحته ت ...

چ فس فسی میکنه؟ مردن وزنده شدن نداره اصلا حتی دردم نداره فقط کلافه ای

منم دوست صمیمیم گفت ارزش نداره دماغ عمل کنی، آدم داغون میشه، خودش هم پشیمون بود، میگفت اگه به عقب بر ...

اره هر کی عمل میکنه فقط خوبیاش میگه..دوستم مشکل داشت عمل کرد..ولی مثل خودم سادس قشنگ واقعیتو گفت

گفت اگه مشکل نداشتم هیچ وقت عمل نمیکردم

چ فس فسی میکنه؟ مردن وزنده شدن نداره اصلا حتی دردم نداره فقط کلافه ای

مثل ادمی ک سرما خورده اونجوری

چرا میگفت تا یه مدت نشسته خوابیدم  نمیخندیدم 

بر اون ک درد هم داشت کبودی داشت دور چشاش

دکتر گفته استخر نره

ضربه هم نباید بخوره به دماغش حواسشو جمع کنه دعوا اینا نکنه

مثل ادمی ک سرما خورده اونجوری چرا میگفت تا یه مدت نشسته خوابیدم  نمیخندیدم  بر اون ک درد ...

من چهارساله عمل کردم هیچ مشکلی ندارم حدود ۶ ماه پیش تصادف بدی کردم و بصورتم ضربه واردشد دماغم باد کرد وقتی بادش خوابید همون فرم عملیشو داشت اصلا ی درصد عوض نشد اصلا اطلاعاتتون غلطه دوستتم میخواد موضوع خیلی بزرگ نشون بده

مثل ادمی ک سرما خورده اونجوری چرا میگفت تا یه مدت نشسته خوابیدم  نمیخندیدم  بر اون ک درد ...

فس فس دماغشم واسه اینه دکتر خوبی نرفته مجرای تنفسیشو کیپ کرده باید اسپری بزنه ادم ابروشم دست هراراشگری نمیده این ک دیگ دماغه