2777
2789
عنوان

دردودل😭

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 32 پست

نگو ک دلم پره

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ضعیف نباش.من بودم بدون اینکه چیزی بگم دعوا یا گریه کنم یه نگاه نافذ بهش میکردم و ظرف املتو‌میذاشتم کنار و‌  میرفتم‌ظرف پنیر رو‌می اوردم شروع میکردم ب خوردن. آره من جداً این کارو‌میکردم

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

کاش بمیره راحت شم

میخواست بگی پس صبحانه ونهاروشام هرروزتم من اماده نکنم ازگشنگی می میری تو😂😂بعدشم‌بهترین راهش کم‌محلیه شماکه میگی بددهنه میگی نمیتونی جداشی پس حرفایشو دایورت کن به پشت سرت

مثلا چکار کنم 

عزیزم بزاریه چیزی که خودم خیلی اعتقاددارموبهت بگم

هیچ کس بجزخودت نمیتونه توروخوشبخت کنه بایدفقط خودت به فکرخودت باشی

زندگی بامردبددهن خیلی سخته خودم میدونم ولی یه مدت هررفتاری کرد بامحبت جواب بده ببین چقدرعوض میشه خودت برای ارامش خودت تلاش کن همش منتظرتقدیرنباش

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌
اینجوری نگو.‌ مگه فکر کردی من بیست ساله دارم چی کار می کنم؟ولی شادم. چون از چیزایی که دارم استفاده م ...

به خدا که منم صبر و تحملم زیاده ولی خسته شدم 

باور نمیکنی یه نگاه معمولی به من نمیکنه همه اش با اخم 

انگار قاتل باباش رو میبینه

من که واگزارش کردم به خدا و امام حسین چون کاری ازدستم بر نمیاد

میخواست بگی پس صبحانه ونهاروشام هرروزتم من اماده نکنم ازگشنگی می میری تو😂😂بعدشم‌بهترین راهش کم‌محل ...

به خدا دیگه تحملم تمومه حیلی تحقیرم میکنه