2777
2789
عنوان

اگه بیدارید بیاید

128 بازدید | 14 پست

بچها از موقعی که خوابیدم خواب فرار کردن میدیدم 

نمیدونم چیکار کنم خیلی پریشونم

نمیتونم راحت بخوابم حالم خوب نیست 

کسی میدونه این خواب ممکنه چه معنی ای بده؟

نمیدونم تعبیر خوابت رو ولی ایه الکرسی بخون آرامش بگیری

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی  تپش قلب نمیزاره بخوابم  این روزا خیلی بی خواب شدم  متشکرم❤️

خواهش میکنم عزیزم

غیر از خواب, توی بیداری هم استرس و فشاری بابت موضوعی روت هست؟ 

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
فک کنم تعبیرشو میدونم

جزییات زیاد داشت

من نقش یه مرد رو میدیدم و یه بچه تقریبا ۳و نیم ساله هم داشتم و با اون فرار میکردم 

خیلی پیچیدگی داشت ولی حالمو بد کرد 

از یه زندگی خوب فرار کردم چون رییس اون خونه افتاده بود دنبالم 

بعد هم توی یه رستوران پناه گرفته بودم فکر کردم همه چیز خوب تموم شده که یهو همون دوستان رستوران دار لوم دادن و در باز شد و اون مرد اومد داخل و از ترس بیدار شدم

بله متاستفانه

خب از همونه. سعی کن تا جایی که میتونی با تنفس خوب استرست رو کم کنی, اگه شرایطش هست ورزش کن, ایه الکرسی روی چندبار بخون و صلوات بفرست مرتب. خوراکی های آرامشبخش مثل دمنوش ها هم میتونه کمکت کنه ولی زیاده روی نکن.

من واقعا در همین حد بلدم, خودمم چنین حالی رو تجربه کردم, باید صبوری کنی تا بگذره. میتونی با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیری مشاوره رایگان هست. شاید با صحبت کردن با مشاور آروم بشی و فشار از روت کمتر بشه.راهکار هم میده بهت و ضرر نداره