2777
2789
عنوان

نمیخوام شوهرم بره پیش برادرم ....

640 بازدید | 10 پست

نمیدونم چجوری حالیش کنم 

این برادرم خیلی مارمولک و آبروبره ، چون تحت تاثیر مادرمه ، مادرم یه انسان بسیار بدذات ؛ از طرفی از جنس زن متنفره ، از من متنفره ، چشم دیدنمو نداره ؛ یاد داد همین برادرم چه بلاهایی سرمون آورد؛ حتی جلو شوهرم و دخترم کتکم زد! بارها دیدم و شنیدم که سعی داره منو پیش شوهرم تخریب کنه! بخدا خیلی خطرناکن ! نمیخوام شوهرم بره پیشش

تازگیا هرروز میره مغازش 

میترسم و نگرانم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار داری مادر منو میگی.یه ذره انسانیت تو وجودش نیست.فقط دنبال آشوب کردن و دو بهم زنی و متنفر کردن آدما از همه.قشنگگگ میفهمم چی میگی.

به هر طریقی که میتونی و با توجه به شناختی که از شوهرت داری حتماااا رابطه رو قطع کن وگرنه زندگیتو نابود میکنن

سلام زردیس جون خوبی؟ شاید احساس تنهایی میکنه یا حوصلش سر میره که میره پیش برادرت شایدم با برادرت اح ...

سلام عزیز دلم 

خوبی؟ خیای ممنون 

آره با برادرم رابطش خوبه 

ولی این برادرم آدم درستی نیست 

درسته با خوش سروزبونی جذب میکنه شوهرمو

ولی بنده و برده ی مامانمه؛ مامانم رو که میشناسی ، آبروریزی میکنن با حرفها و رفتارهاشون ، کاری میکنن پیش شوهرم تخریب شخصیت میشم ؛ یا به من بدبینش میکنن

سلام عزیز دلم  خوبی؟ خیای ممنون  آره با برادرم رابطش خوبه  ولی این برادرم آدم درست ...

قربونت گلم 

دختر خوشگلت چطوره؟

خدایاااا این چ مادری ک میخواد رابطه ترو با شوهرت خراب کنه واقعا درکش نمیکنم خیلی خیلی معذرت میخوام ولی مادرتون واقعا یه ذره انسانیت نداره ک میخواد رابطه ترو با شوهرت خراب کنه .

اگه شوهرت بهت اعتماد داشته باشه ،  دوست داشته باشه اصلا حرفای اینا روش تاثیر نداره

راستی ماشینت درست شد خیلی تو فکرت بودم

قربونت گلم  دختر خوشگلت چطوره؟ خدایاااا این چ مادری ک میخواد رابطه ترو با شوهرت خراب کنه واقع ...

خوبه خیلی ممنون 

ماشین رو باید ببرم تعمیر 

فعلا همینجوری مونده عزیزدلم

خوبه خیلی ممنون  ماشین رو باید ببرم تعمیر  فعلا همینجوری مونده عزیزدلم

انشاالله زودتر تعمیر بشه بی ماشینی خیلی سخته 

حالا مگه برادرت شوهرت تحویل میگیره؟ اخه میگی هرروز میره

چون اگه هرروز بره و برادرت مدام هی گوشش پر کنه برا رابطه تو و شوهرت خطرناکه چون صددرصد اون فقط بد ترو پیش شوهرت میگه

خواستی به بار دخترت با شوهرت بفرست بعد از دخترت بپرس چیگفتن