2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال نامربوط  دارم

من دوماه ونیمه زایمان کردم  درحالت عادی من زود حامله میشم فرزند اولم  به یک روز نکشید  دومم ۱۵ روز 

دفعه پیش یادم  رفت ک ... استفاده کنیم  رفتم بااسترس  یدونه ال دی زرد خوردم  اگه بارداربشم چی چکارکنم؟؟😭😭😭😭😭😭

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    

عزیزم من هفته پنج بتا بالای هزار بود و لکه بینی ام نداشتم تا نه هفته که کند بار سونو شدم و دکتر قطعی بهم گفت پوچه و تاالان باید جنین کامل دیده میشد که دیگه اومدم خونه و چند ساعت بعدش خود بخود لکه بینی پیدا کردم 

عزیزم من هفته پنج بتا بالای هزار بود و لکه بینی ام نداشتم تا نه هفته که کند بار سونو شدم و دکتر قطعی ...

اخ عزیزم متاسفم .😢 علائم بارداری ام داشتین ؟

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
[QUOTE=291042547]قبلش چه علائمی داشتین ؟ بتا چند بود ؟[/QUOTE درد شکم بدن درد ورم سریع شکم سردرد حس ...

منم دی ماه تجربه کردم پوچ رو. الان دوباره باردارم . خیلی نگرانم خیلی زیاد

یه سوال نامربوط  دارم من دوماه ونیمه زایمان کردم  درحالت عادی من زود حامله میشم فرزند اول ...

اورژانسی میخوردید

اخ عزیزم متاسفم .😢 علائم بارداری ام داشتین ؟

اره درد شکم خیلی داشتم و اینکه کل بدنم گرفته بود ورزش میکنی بدنت یجور میشه نمیتونی تکون بخوری اونجوری شده بودم و سینه هام خیلی درد داشت ولی یهویی علایمم از بین رفت اونجا خودم شک کردم که یچیزی شده خیلی درد کشیدم ولی حتمن صلاح نبود خدا خودش بهتر میدونه

یه سوال نامربوط  دارم من دوماه ونیمه زایمان کردم  درحالت عادی من زود حامله میشم فرزند اول ...

بعد از زایمان ۴۰روز بعد بدن زن به حالت اول برمیگرده وبارداری امکان داره

ولی ال دی کار ساز نیست میتونید قرص اورژانسی استفاده کنید ولی خیلی عوارض داره