2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی بی بی چکه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 45 پست
الهی بمیرم درکت میکنم خودمم پارسال بچم سقط شد و این سال میخواستم برم دکتر  که چرا بچم نمیشه ولی ...

منم پارسال سقط کردم😭 

انشالله به سلامتی این دوره رو بگذرونی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما همینطوری بی بی چکات مثبت بود؟

اره عزیزم بی بی چک مثبت،لکه بینی داشتم و پریود نمیشدم رفتم ازمایش ۱۳بود مشکوک،بعد از دوروزم پریود شدم،ولی پریودی سنگینتر از قبل،دوتا لخته ی بزرگ،قشنگ معلوم بود یچیزی بوده...دکتر گف شیمیایی بوده و نشونه ی خوبیه،دوماه بعدش باردار شدم و الان دوماهمه و همه چی اوکیع،نگران نباش عزیزم هرچی شد ب ف ال نیک  بگیرر

فدات بشم مهربونم اینشالله به همین زودی نی نی خوشگلتو بغل بگیری و کلی کیف کنی باهاش و به این حال الان ...

۴ ساله منتظرم. یبار خدا قسمتم کرد اما ۳ ماهگی ازم گرفتش. انشالله 🥲❤️

اره عزیزم بی بی چک مثبت،لکه بینی داشتم و پریود نمیشدم رفتم ازمایش ۱۳بود مشکوک،بعد از دوروزم پریود شد ...

چقدر جالب نمیدونستم 

انشالله بسلامتی بگذرونی این روزا رو 

ممنون ازت❤️

بخدا حتی مارک دیگم زدم. فکر نمیکنم لانه گزینی باشه روز ۱۶ سیکل چند ساعتی خون دیدم گفتم شاید اونموقع ...

اونموقع تخمکگذادی بوده ک تخمک ازاد شده.لانه گزینی موعد پریودی میشه تقریبا..انشاله مثبته منم دعا کن

اونموقع تخمکگذادی بوده ک تخمک ازاد شده.لانه گزینی موعد پریودی میشه تقریبا..انشاله مثبته منم دعا کن

نمیدونم هرچی خدا بخواد. حالتم مثل پریوده. انشالله دامن دوتامون سبز بشه🩷🥺

اینشالله درست میشه خدا خیلی بزرگه حتما حکمتی داره به فالنیک بگیر و استرس نداشته باش چون همین استرس باعث میشه که نشه من تجریش کردم که دارم بهت میگم اصلا بهش فکر نکن ❤️❤️