2821
2789
عنوان

خاستگارم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2692 بازدید | 111 پست
نمیتونم درک کنم یه پسر ازت گواهی بکارت بخواد این واقعا تحقیر امیزه چجوری بعضیاتون اینقدر راحت قبول م ...

دقیقااا🤝

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
الان دلتون خنک میشه به فرد آسیب دیده حس منفی القا کنید؟

بحث اسی نیست ان شاءالله براش بهترین ها رقم بخوره 

بحث آگاهی ساختنه

باور کن بارها تاپیک خواستگاری میزنن دخترا اینجا همه میان اخ و پیف که ازدواج سنتی بده ذلته خفته...اینا رو میگن که درس عبرت باسه ما اینجا بهم کمک میکنیم راه حل میریم ولی عبرت هم باید بگیریم

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ما دخترا خیلی زیر فشاریم  ی پسر هرکاری دلش خواست انجام میده باهرکی خواست رابطه برقرار می ...

دخترا هم از  عشق زیادشون نباید فراموش کنن که تا موضع ازدواج رسمی و قانونی نشده  تن به این خواسته ندن،حتی اگه شرعی باشه و قانونی هم نباشه مثل نامزدی ها بازم مشکلاتش برای دختره ست،

چی چی میبافی برای خودت خانم حس منفی القا میکنی نه شما بفرما مشوق باش و ببین الآن چه زجری میکشه بابت ...

من متوجه حرفاتون نشدم .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

استارتر شما ی تصمیمی گرفتی و الان پشیمونی 

اما باید به ایشون حق بدی که اگر قبلا با کسی رابطه جنسی نداشته الان انتظار داشته باشه همسرش هم با کسی نبوده باشه 

اینکه بهش نگی و پنهان کنی از نظر من درست نیست... کما اینکه اگر برعکس بود شما انتظار داشتی بدونی یا می‌خواستی با کسی باشی که گذشته‌ش مثل شما باشه 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار

بحث اسی نیست ان شاءالله براش بهترین ها رقم بخوره  بحث آگاهی ساختنه باور کن بارها تاپیک خواستگ ...

من بحثم همین قضاوت کردن شماست مگه هرکس سنتی ازدواج نمیکنه قبلش رابطه جنسی داره ؟؟

اینا هیچ ربطی ندارن بهم ، اشنایی قبل ازدواج به معنی رابطه جنسی نیست ‌.

مگه نمیشه یه نفر صرفا از سر هوس با یکی شبو بگذرونه و بعدا ازدواج سنتی کنه ؟؟!

به نظر من ادمی که توی زندگیش کسی بوده دیگ نباید انتظار پاکی و پاستوریزه بودن از ادم مقابل داشته باشه ...

یه پسر دایی دارم تا دات بخواد با انواع و اقسام دخترا و خانما رفیق بود و... ولی خداشاهده موقع ازدواج دنبال آفتاب مهتاب ندیده بود نمیخوام استارترو سسرزنش کنم داستان تعریف میونم ولی شما ببین خودشونم نوع خودشونو نمیپسندن پس باید به این افراد سگ محلی کرد تا ارزشهای شخصی و روحی خودتو حفظ کنی

استارتر شما ی تصمیمی گرفتی و الان پشیمونی  اما باید به ایشون حق بدی که اگر قبلا با کسی رابطه ج ...

چطوری بکارت خاستگار اسی رو تشخیص دادین 

استارتر شما ی تصمیمی گرفتی و الان پشیمونی  اما باید به ایشون حق بدی که اگر قبلا با کسی رابطه ج ...

در عوضش من درسته این بلا سرم اومده که اولین باری ک انجام شد به خاسته خودم نبود و اصلا متوجه نشدم ولی خیلی متعهدم خیلی وفادارم میدونم ک اگه با کسی باشم نگاهم ذهنم قلبم هیچوقت سمت کس دیگه ای نمیره😞

خیلی قشنگ حرف زدی خوشن اومد برعکس اونایی که میگن بهش توهین کن و پرتش کن بیرونو ...

من بحثم همین قضاوت کردن شماست مگه هرکس سنتی ازدواج نمیکنه قبلش رابطه جنسی داره ؟؟ اینا هیچ ربطی ندا ...

اینا رو از کجا میگین؟

من همچین چیزی نگفتم شما با ذهنیت خودتون دارید از پیام ها برداشت دیگه ای میکنید

منظورم آشنایی برای ازدواج نیست منظورم رابطه است و کاملا مشخصه چه رابطه ای...

من برای آگاهی بقیه گفتم و یادآوردی موضوعی که همه میدونیم مشکلات اینجور روابط ناسالم به عهده دختره بیشتر تا پسر... 

من همچین قضاوتی نکردم و واضح گفتم 

در پناه حق

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

واسم سواله شمایی که بهتون بر نمیخوره اگه ازتون گواهی بکارت بخوان ، از همسرتونم گواهی میگیرید؟

یا فقط اینو برای خانم میدونین .

دقیقااا🤝

عزیزم ما تو جامعه ای که زندگی می‌کنیم باید به عرفش شرعش وفرهنگی  احترام بذاریم  رابطه قبل ازدواج توی فرهنگ ما مذمومه،باید قبول کنیم و مواظب رفتارمون باشیم  که آسیب نبینیم