2821
2789
عنوان

خاستگارم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2692 بازدید | 111 پست

شما خودت با همچین طرز تفکری مشکل نداری؟ 

مگه شما میتونی متوجه شی اون قبلا با کسی بوده یا نه

این طرز تفکر بیانگر خیلی چیزهای منفی تو شخصیت اون آقاس

مورد خوبیه به لحاظ اخلاقی به نظرتون؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سه چهار سال باهم بودیم، تقریبا هفت ماه پیش تموم شد رابطمون

اخ سه چهارسال با هم رابطه داشتین ینی؟

به نظرم اخلاقا وقتی میدونی براش مهمه درست نیست پنهان کنی پس ولش کن

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
اره 😔

چقد عوضی بوده طرف...

تو ام خیلی اشتباه کردی چرا اعتماد کردی بهش ببخشید مثل زن های متاهل شدی 

آبجی ببخشید ولی اگر خواسگارت از اون ادمای سخت گیر و حساسه بیخیالش شو 

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻
خطاب به اونایی که میگن ازدواج سنتی بده و فلان!!! بفرنا اینم نتیجه مدرنیته تو جامعه سنتی بابا ای ...

هعیییی کو تا بعضیا این چیزارو به بهونه مدرنیته زندگی کردن مسخره نگیرن

نمیتونم درک کنم یه پسر ازت گواهی بکارت بخواد این واقعا تحقیر امیزه چجوری بعضیاتون اینقدر راحت قبول میکنید اینقدر حقیر بشین؟؟؟

عزیزم شما بکارت نداری خب بدن خودته یه زمانی یه تصمیمی گرفتی الان پشیمونی ولی دیگه تو این تایم همچین پسری که دغدغه اش بکارت باشه و حتما ازت گواهی بخواد رو نمیتونم درک کنم چرا اصلا فکر ازدواج با همچین فردی به ذهنت خورده؟ حتی اگر بکارت هم داشتی نباید قبولش کنی کسی که برای خودِ خودِ تو هیچ ارزشی قائل نیست و ارزش تورو فقط به یه عضو بدنت میبینه واقعا خودش ارزش یک عمر زندگی رو داره؟باور کن همچین افردای اینقدرم خودشون پاک نیستن ...

الان دلتون خنک میشه به فرد آسیب دیده حس منفی القا کنید؟

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

به نظر من ادمی که توی زندگیش کسی بوده دیگ نباید انتظار پاکی و پاستوریزه بودن از ادم مقابل داشته باشه 

و برعکسش هم همین واقعا کسی که پاک و سعی کرده وارد روابط سمی نشه حقش نیست که گولش زد 

امیدوارم هر کسی هر طور هست یکی مثل خودش گیرش بیاد 

والا خب این کارا میکنن دخترا از روی احساس هم دلم برای خودشون میسوزه هم اینکه اینا فراگیر میشه آدما بدبین میشن هرکسی چه دختر چه پسر میخواد ازدواج کنه میگه معلوم نیست این با چند نفر بوده و چه کارها کردن یا همه میگن اره نمیشه اعتماد کرد و فلان

واقعیت اینه که یه سری چیزا رو دوسداریم از مسئولیت در بریم میگیم تصمیم شخصیمه ولی این تصمیم های شخصی جامعه رو شکل میدن وقتی تو اجتماع هستی بحث شخص مطرح نیست بحث جامعه است

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
الان دلتون خنک میشه به فرد آسیب دیده حس منفی القا کنید؟

چی چی میبافی برای خودت خانم حس منفی القا میکنی نه شما بفرما مشوق باش و ببین الآن چه زجری میکشه بابت روحیه باختش و موقعیتای خوب از دست دادش بعدم تو کلا منفی بافی برو بخون چی واسه کی نوشتم