2821
2789
عنوان

خاستگارم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2692 بازدید | 111 پست
اینا رو از کجا میگین؟ من همچین چیزی نگفتم شما با ذهنیت خودتون دارید از پیام ها برداشت دیگه ای میکنی ...

منم با رابطه قبل ازدواج مخالفم ، ولی مخالف این برداشت شما بودم که ربطش دادین به ازدواج سنتی و ..

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
دخترا هم از  عشق زیادشون نباید فراموش کنن که تا موضع ازدواج رسمی و قانونی نشده  تن به این ...

اره خب قبول دارم واقعا بیشتر مشکلات برای خانوم هاس 

من خودم اصلا با رابطه قبل ازدواج موافق نیستم 

تاوقتیم ازدواج کردم دوس پسر اینا ک هیچی حتی گوشی هم نداشتم (فک نکنی سنم خیلی زیاده و قدیمی ام الان دوساله ازدواج کردم21سالمه)

همسرمم همینطور پسر خیلی پاکی بود و کسی نبود ک از این کارا بکنه 

ولی خب متاسفانه بعضی دخترها هستن ک از سادگی و خامی خودشون تن به همچین خاسته هایی میدن خب این دخترها چیکار کنن نمیشه ک بخاطر همچین چیز مسخره ای دور زندگیشونو خط بکشن بالاخره کاریه ک شده

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم ما تو جامعه ای که زندگی می‌کنیم باید به عرفش شرعش وفرهنگی  احترام بذاریم  رابطه قبل ...

عزیزم حرفتون درسته منم قبول دارم و خودمم مخالف ۱۰۰ رابطه قبل ازدواجم به دلایل خیلی زیاد .

ولی برای کسی که انجام داده دیگه نصیحت کردن دیره ! و نباید سرزنش بشه (منظورم افرادی که هرشب با کسی هستن نیست)

و این گواهی بکارت یه توهین بزرگ به خانم هست ، من خودم هرگز همچین تحقیری رو تحمل نمیکنم ، و مردی که این پیشنهادو میده رو هم مناسب نمیدونم .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
منم با رابطه قبل ازدواج مخالفم ، ولی مخالف این برداشت شما بودم که ربطش دادین به ازدواج سنتی و ..

اها خب اون قسمت توضیحش مفصله از حوصله منو شما خرجه

ولی یه ربط کوچیکش اینه ایشون احتمالا برای ازدواج مدرن با آقایی بودن و چند سال رابطه داشتن اون اقا نامردی کرده و رفته

الان ایشون خواستگاری دارن که واقعا قصدش ازدواجه 

ولی به خاطر تجربه قبلیشون دچار مشکل شدن که از صمین قلب امیدوارم با صداقت مشکلشون حل شه

ربطش این بود گفتم اینقدر تو تاپیک ها همه میگن خواستگاری سنتی بده میگم از این اتفاق ها جلوگیری میکنه نمیذاره با احساست آبروت و نجابتت باری کنن بعد برن

وقتی طرف با خانواده بیاد دبگه نمیتونه زیر حرفش بزنه بذاده بره

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
عزیزم حرفتون درسته منم قبول دارم و خودمم مخالف ۱۰۰ رابطه قبل ازدواجم به دلایل خیلی زیاد . ولی برای ...

به هر حال  در حال حاضر درخواست گواهی از دختر چه خوب چه بد جز عرف ازدواج هست 

و یه چیز دیگه اینکه اسی جون الان  که به تصمیمخودت رابطه داشتی پنهو ن کردنش درست نیست آلان که همه ادعای  مدرنیته دارن  باید شهامت و جسارت و صداقت پنهان نکردن رابطه شونو داشته باشن وگرنه ادعایی بیش نیست  کسی که میگه بدن خودمه باید شهامت به خرج بده  و پای  بد وخوب کارش وایسته

به هر حال  در حال حاضر درخواست گواهی از دختر چه خوب چه بد جز عرف ازدواج هست  و یه چیز دیگ ...

من اسی نیستم عزیزم ، ولی شما که موافقید ایا از همسرتون گاهی بکارت گرفتین؟؟

چطوری بکارت خاستگار اسی رو تشخیص دادین 

نگفتم دارن 

ولی گفتم اگر دارن حق دارن که این انتظار رو از طرف مقابلشون داشته باشن 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار