2777
2789
عنوان

تجربه افزایش قدم توی ۲۱ سالگی

13531 بازدید | 33 پست

امروز یه تاپیک راجع به افزایش قد بعد بیست سالگی دیدم گفتم تجربه خودمو بگم🤍

بنظرم افزایش بعد ۱۸ غیرممکن نیست چون رو خودم قشنگ دیدم اینو ، اولش برای خودم قابل باور نبود میگفتم الآن بعد ۱۸ صفحات رشد بسته س و اینا همش مزخرفه ولی تو توضیحات برنامه اومده ک رشد انسان هیچوقت متوقف نمیشه ، تا ۱۸ سالگی رشد زیاده بین ۱۸ تا ۴۰ سالگی رشد وجود داره ولی خیلی کم و با ورزش و .. امکان داره 

پارسال تو نی نی سایت تاپیکی دیدم ک اپلیکیشن افزایش قد معرفی کردن و خیلی تعریفش کردن ، رفتم نظراتو هم خوندم تو سایتای دیگه خیلی تعریفش کرده بودن همه ، این اپلیکیشنم دو بخشه یکی ورزشای مخصوص قبل ۱۸ سالگی یکی بعد ۱۸ سالگی ... ک ب ورزشاش نگاه انداختم ورزشای قبل و بعد ۱۸ تفاوت آنچنان باهم ندارن .

این اپلیکیشن رایگانه من سازنده هاشم نمیشناسم بخدا پس تبلیغ اینا نمیکنم فقط تجربمو گفتم ک شاید به کار یکی بیاد🤍اگه استفاده کردین و تاثیر داشت دعام کنین🪻

راستش اولش دنبال افزایش قد برای آبجیم بودم بعد گفتم بزار خودمم امتحان کنم چه اشکالی داره

پارسال خردادماه ۱۴۰۱ بود ک من و ابجیم هردو شروع کردیم فقط سی روز شایدم کمتر بیست و خورده ای روز مثلن ، انجامش دادیم

من الآن ۲۲ سال و نیمم

پارسال من اون زمان ۲۱ سال و نیمه بودم خواهرمم ۱۷

تو اون زمان کم ( زیر سی روز ) من دو سانت قد کشیدم خواهرمم یک سانت

تغذیه خاص یا قرصیم نمیخوردیم زیادم اهل شیر و لبنیات نیستیم خوابمونم تنظیم نیست تا نصفه شب بیداریم ... بنظرم شمام اگه خواب رو ک تاثیر مستقیم رو هورمون رشد داره کنترل کنین و تغذیتون پر لبنیات باشه و باانگیزه ورزش کنین بیشترم میتونین قد بکشین

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ورزش ها بیشتر باعث میشه ادم بهتر وایسه، مثلا غوز نمونی، کم کم عضلات کمر رو قوی تر میکنن و باعث میشه صاف تر بمونی 

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

چقد عالی

دیگه انجامش ندادی؟

برنگشت دیگه که؟ (شاید سوال خنده داری باشه😉)

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.