امروز یه تاپیک راجع به افزایش قد بعد بیست سالگی دیدم گفتم تجربه خودمو بگم🤍
بنظرم افزایش بعد ۱۸ غیرممکن نیست چون رو خودم قشنگ دیدم اینو ، اولش برای خودم قابل باور نبود میگفتم الآن بعد ۱۸ صفحات رشد بسته س و اینا همش مزخرفه ولی تو توضیحات برنامه اومده ک رشد انسان هیچوقت متوقف نمیشه ، تا ۱۸ سالگی رشد زیاده بین ۱۸ تا ۴۰ سالگی رشد وجود داره ولی خیلی کم و با ورزش و .. امکان داره
پارسال تو نی نی سایت تاپیکی دیدم ک اپلیکیشن افزایش قد معرفی کردن و خیلی تعریفش کردن ، رفتم نظراتو هم خوندم تو سایتای دیگه خیلی تعریفش کرده بودن همه ، این اپلیکیشنم دو بخشه یکی ورزشای مخصوص قبل ۱۸ سالگی یکی بعد ۱۸ سالگی ... ک ب ورزشاش نگاه انداختم ورزشای قبل و بعد ۱۸ تفاوت آنچنان باهم ندارن .
این اپلیکیشن رایگانه من سازنده هاشم نمیشناسم بخدا پس تبلیغ اینا نمیکنم فقط تجربمو گفتم ک شاید به کار یکی بیاد🤍اگه استفاده کردین و تاثیر داشت دعام کنین🪻
راستش اولش دنبال افزایش قد برای آبجیم بودم بعد گفتم بزار خودمم امتحان کنم چه اشکالی داره
پارسال خردادماه ۱۴۰۱ بود ک من و ابجیم هردو شروع کردیم فقط سی روز شایدم کمتر بیست و خورده ای روز مثلن ، انجامش دادیم
من الآن ۲۲ سال و نیمم
پارسال من اون زمان ۲۱ سال و نیمه بودم خواهرمم ۱۷
تو اون زمان کم ( زیر سی روز ) من دو سانت قد کشیدم خواهرمم یک سانت
تغذیه خاص یا قرصیم نمیخوردیم زیادم اهل شیر و لبنیات نیستیم خوابمونم تنظیم نیست تا نصفه شب بیداریم ... بنظرم شمام اگه خواب رو ک تاثیر مستقیم رو هورمون رشد داره کنترل کنین و تغذیتون پر لبنیات باشه و باانگیزه ورزش کنین بیشترم میتونین قد بکشین