rrrrrnaik مدیر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 254 عنوان من میخام طلاق بگیرم نظرتون | مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست من هفت ساله ازدواج کردم شوهرم زده دور ور مواد یه دختر سه ساله دارم خیلی ناامیدم از همه چی هر بار خاستم کمکش کنم ولی خودش نمیخاد از لحاط مالیم وضعش خوب نیست 1402/02/25 | 22:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rrrrrnaik مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 254 منم چندبار تاجدایی رفتم اخرین دادخواست طلاقم واسه مهرماه هست تایپکمو بخون متوجه بشی باچه حیونی زندگی ... منم به بهانه بچم برگشتم حالا میدونم اسیب اصلیو بچم داره میبینه
analiaaaaaaa عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 813 منم به بهانه بچم برگشتم حالا میدونم اسیب اصلیو بچم داره میبینه گلم اعتیاد به مواد فوق حق طلاق برای شما ایجاب نمیکنه
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5610 منم به بهانه بچم برگشتم حالا میدونم اسیب اصلیو بچم داره میبینه اره بچها چوب ندونم کارای مارو میخورن .هنو بچت کوچیکه درکی از اعتیاد وجدایی نداره بروجلو تابیشتر لطمه نخورده شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
rrrrrnaik مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 254 شرمنده گلم باعث ناراحتیت شدم حلال کن.انشاله هرچی خیرهوبه صلاحت واست رقم بخوره.یادتم باشه واسم دعا کن ... خاهش عزیزم ایشالا توم میتونی یه مادر قوی واسه بچهات بشی خدا ترو از بچهات نگیره خدا خودش بزرگه کمکتون میکنه
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5610 گلم اعتیاد به مواد فوق حق طلاق برای شما ایجاب نمیکنه تاتایپکای قبلش گفته بود اعتیاد به شیشه داره . شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
مامانیقهرمان عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 5610 خاهش عزیزم ایشالا توم میتونی یه مادر قوی واسه بچهات بشی خدا ترو از بچهات نگیره خدا خودش بزرگه کمکتون ... ممنون گلم از دعای قشنگت شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
analiaaaaaaa عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 813 تاتایپکای قبلش گفته بود اعتیاد به شیشه داره . من تایپیک های قبلشو نخوندم توی این تایپیکش گفته قلیان سیگار متادون
rrrrrnaik مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 254 من تایپیک های قبلشو نخوندم توی این تایپیکش گفته قلیان سیگار متادون قبلا به شیشه داشت الان به ایتا داره به شیشه نداره