2777
2789
عنوان

من میخام طلاق بگیرم نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مطمعنم همینه و ولی نمیدونم چرا وایستادم

عزیزم منم همون سالا میدونستم اهل ترک نیست والکی موندم تواین زندگی و۵تابچه روباخودم بدبخت کردم تازه بخودم اومدم ودارم جدامیشم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
مشکل اصلیم با مادرمه با هم نمیسازیم

راسیتش منم نمیتونستم حرفای مادرمو وتحمل کنم بابام خونه واسم رهن کرده.اصلا منو درک نمیکنه وهمش بهم میگه بساز ترک میکنه میره زنه میگیره اونخ توپشیمون میشی

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
نه من میگه جدا شو ولی اخلاقش بده خوش اخلاق نیست

عزیزم اگه قصدت جدایی هست ی اتاق از خونه بابات بردار وخودت وبچت زندگی کنین.زیاد باهاشون رودرو نشو که بداخلاقیشونشون بده

بمیرم نمیدونم چرا از اول میدونیم تفاهم ندارم تو رابطه میمونیم تا بدبختر شیم بخاطر یه حس وابستگیه که ...

سنم کم بود زنش شدم وبدجور وابستش شدم هر چقد کتکم میزد اذیتم میکرد بهم تهمت میزد بایه حرف که باهام میزد سری فراموش میکردم .باورت میشه الان که دارم جدامیشم چقدشبااز دوریش گریه میکنم وقتی فکر میفته توسرم بعد من میره زن میگیره تاحدجنون میرسم بخدااز بس گریه کردم دیگه چشام تار میبینن ومیسوزن.میدونی چیه هم ازش متنفرم هم دوسش دارم نمیدونم چه دردیه افتاده بجونم

سنم کم بود زنش شدم وبدجور وابستش شدم هر چقد کتکم میزد اذیتم میکرد بهم تهمت میزد بایه حرف که باهام می ...

قشنگ درکت میکنم منم تا اون حد رفتم و جدایی و. طلاق بعد برگشتم و الان میفهمم چه اشتباهی دیاره کردم منم عین حال تو بود حالم ولی تاقت نیاوردم و برگشتم والان باز مثل سگ پشیمونم که طلاق نگرفتم انگشت نما همه شدم عقل ادم باید همونو انجام بدی و گرنه دباره پشیمون میشی احساساتو کنترل کن اون عذاب تا یه مدته میدونم تا چه حد دردناکه ولی بنظرم اشتباه منو نکن بری پیش روان پزشک بهت کمک میکنن 

قشنگ درکت میکنم منم تا اون حد رفتم و جدایی و. طلاق بعد برگشتم و الان میفهمم چه اشتباهی دیاره کردم من ...

منم چندبار تاجدایی رفتم اخرین دادخواست طلاقم واسه مهرماه هست تایپکمو بخون متوجه بشی باچه حیونی زندگی کردم وهربار به بهانه بچها بخشیدم وبرگشتم سرخونه زندگیم .بااینکه دلم به طلاق نبود اونو میخواستم بهانه خرج بچها رو میوردم.

سنم کم بود زنش شدم وبدجور وابستش شدم هر چقد کتکم میزد اذیتم میکرد بهم تهمت میزد بایه حرف که باهام می ...

مشکل خودم یادم رفت بنظرم احساسات همیشه شکست میخورن بخاطر بچه هات قوی بمونی و باعقل تصمیم بگیر اون مرد هیچوقت نمیتونه از اون فلاکت بیرون بیاد و زندگی جدیدیو شروع کنه

شرمنده گلم باعث ناراحتیت شدم حلال کن.انشاله هرچی خیرهوبه صلاحت واست رقم بخوره.یادتم باشه واسم دعا کنی .