2777
2789
عنوان

کوکو سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 42 پست
سبزیتو کاملا آبشو بگیر،تخممرغ کم نزن مثلا برا ۲۵۰گرم سبزی خرد شده۴تا تخمرغ بزن نمک فلفل یکم ادویه و ...

ممنون عزیزم اینبار این راه‌ها امتحان میکنم جواب گرفتم دعات میکنم 

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزی خرد شده یا تازه یا فریزری برمیدارم یه پیاز کوچیک ریز خرد میکنم  تخم مرغ در حدی که مواد کامل با هم قاطی شه ،یه وقتا یه سیب رمینی هم جدا رنده میکنم ابشو میگیرم اضافه میکنم ،گاهی زرشک و گردو اضافه مبکنم سلیقه ای وقتی خوب با هم مخلوط کردی ،تو تابه روغن کامل داغ شد اضافه میکنم بعد در ظرف میزارم وقتی با قاشق روی مواد تست کردم شل دیگه نیست از وسط میبرم ۴ قسمت بعد هر کدوم جدا برمیگردونم و وقتی طرف بعد میخواد بپزه در ظرف نمیزارم تا عرق نکنه اب بندازه ،نکته اگر میخوای از هم جدا نشه و وا نره یکم پودر سوخاری یا یه کوچولو ارد اضافه کن ،من نون سنگگ خشک میکنم پودر میکنم برا کوکو خوبه اضافه کنی

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
از فریزر

مشکل همینه . سبزی فریزی وا می‌ره . سبزی خرد شده آماده بگیر برا همون روز تازه استفاده کن  وا نمیره . داخلش هم کمی زرشک و گردو خرد شده نمک فلفل پاپریکا بزن و تخم مرغ . پودر سیر هم اگر سیر تازه داخل سبزیت نبود بزن .ببین چقدر عالی میشه . تونستی کمی بکینگ پودر هم بزن پوک بشه . تعداد تخم مرعچغ رو هم در حدی بزن که مایه تقریبا از مایه کتلت شب تر بشه 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

ممنون از همگیتون ، این دفعه این راه‌راههایی که زحمت کشیدین و گفتین انجام میدم اگه اوکی بود واسه همتون دعا میکنم خدا خیرتون بده

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست