2777
2789

من ۲۵ سالمه 

شوهرم خیانت جن سی کرد.

در حال طلاقم 

بیکارم 

دانشگاه تا حالا نرفتم 

افسردگی شدید دارم قرص میخورم.

خونوادمم هزار تا مشکل گوناگون دارن.

اطرافیانم میگن دیگه مطلقه شدی هیچکس تورو نمیخاد دیگه. نظر شما هم همینه؟

احساس تنهایی شدید دارم و حوصله ی هیچکاری ام ندارم. همش فکر خودکشی ام‌.

نصیحت شما چیه برای من؟

خودکشی نکن ، ولی میدونم افسردگی خیلی بده ،فکر درمان باش.اما خودکشی کن ،تو هنوز خیلی زیبایی.حیفه خودتو از دنیا دریغ کنی ❤️

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچ دلیلی خودکشی رو توجیه نمیکنه چون با خودکشی هر آدم یه زنجیره ای از روابط در آینده رو تو قطع میکنی و کارمای جمعی برای خودت ایجاد میکنی

و سوای اون

آیا از دوسال دیگت باخبری؟ میدونی خدا چی برات کنار گذاشته؟ اگه بدونی سه سال دیگه دانشجویی و یه پسر خوب ازت قراره خواستگاری کنه بازم خودتو میکشی؟ نه

پس اون چیزایی که میخوای رو بنویس و از خدا بخواه زندگیتو روبراه کنه خودت هم قدم اول رو بردار برای تغییر زندگیت این خیلی بهتر از خودکشیه عزیزم

یعنی طلاق نگیرم؟

نه فعلا نگیر شده فقط حداقل با پولش زندگی کن خیلیا خیانت رو تجربه میکنن متاسفانه و خب راهی نداره که بشه جلوشو گرفت یکم خودتو جمع و جور کن بکاری پیدا کن اونموقع که دیدی مستقل شدی ولش کن حتی برا خانوادم عزیز میشی 

تا زندگی هست چرا مرگ ؟

به فکر پیدا کردن شغل باش...

منم خیانت دیدم...زجر می کشم ، حس قتل ، حس خودکشی ، حس تمام شدن ، حسرت ، زخم ، گریه ، خنده ، عشق ، نفرت ...

ولی...

من می تونم...می تونم زندگیمو دوباره بسازم.

اون من رو از دست.

شوهرت هم تو رو.

قوی باش...

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران

برای افسردگیت برو دکتر و حتما درمانش کن

در کنار مشاوره و دارودرمانی هر کاری که میدونی کمکت میکنه رو انجام بده، یادگیری یه مهارت، هنر یا دانشگاه رفتن

میتونی بری کلاسای حرفه ای کیک و شیرینی پزی، فضاش به نظرم خیلی لطیف و قشنگه و میتونه حال آدمو خوب کنه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
سلام  نه با طلاق کار درست میشه نه باخودکشی  باید بشینی و ادبش کنی که دیگه اینکار و نکنه ال ...

تنوع طلبه.. چندین بار بهم خیانت چتی کرد،، یه بارم جن سی.

درست نمیشه.

بعد من حسی بهش ندارم اصلا

سلام  نه با طلاق کار درست میشه نه باخودکشی  باید بشینی و ادبش کنی که دیگه اینکار و نکنه ال ...

بنظرم برا خیانت هیچ توجیهی جز تنوع طلبی نیست اکثر خانما سعی میکنن هیچوقت برا شوهراشون کم نذارن از هر لحاظ عشق و علاقه و محبت و ..... ولی متاسفانه مردا تنوع طلبن نمیگم همه مردا ولی اکثرا کسایی که تعهدی به زندگیشون ندارن