2777
2789

خواهش میکنم بخونین راهنماییم کنین

من آدم ارتباطی با خانوادم نیستم جز پدر مادرم

یعنی نمیرم خونشون و دعوتشون نمیکنم

خونه پدر مادرم اعضای خانوادمو میبینم

ولی اصلا ابدا هیچگونه دخالتی تو زندگی هاشون ندارم و سرم تو لاک خودمه و همیشه هم بهترین هارو براشون میخوام

حالا یکی از اعضای خانواده بارها شده به بچش بگه اگه فلان کار رو انجام بدی میبرمت خونه فلانی(من)

هی هم تکرار میکنه و باتوجه به شناختی که ازش دارم مطمعنم داره متلک میندازه

خوب دوس ندارم رفت و آمد داشته باشم مگه زوره؟

اصلا من آدم بد، ولی وقتی کاری به کارشون ندارم چرا متلک میندازن؟

هیچ جوابی نمیدم و فقط سعی میکنم دوری کنم ازشون

ولی خیلی حرص میخورم ازینکه نمیدونم چی باید بگم

چه جوابی میتونم بدم اون لحظه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهم بخند به بچه بگو تازه اگه مامانتم دختر خوبی باشه راهش میدم خونم من فقط بچه های خوبو میزارم بیان خونم

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
بهترین جواب بی محلیه اصلا نگاشم نکن همون کار قبلی رو بکن ،ماخواهر برادر بی دعوت میریم همیشه راحتیم ب ...

اتفاقا بیش از حد بی محلی میکنم

ولی اصلا ول کن نی

همیشه به متلک هاش بی محلم و ازشون دوری میکنم

ولی ول کن نی

تشویق و اینکه بگه فلانی دعوتمون نمیکنه

آهان

خب چرا دعوتشون نمیکنی باهاشون حرف نمیزنی؟ بدت میاد ازشون؟

من از یه سری فایملامون بدم میاد به خاطر همون دوست ندارم بیان خونمون ولی راستش جوری رفتار میکنم که بفهمن چون من خیلی رُکم😂😂

حالا تو اگه باهاشون خصومت شخصی نداری و مشکل ارتباط داری بهشون بگو زیاد اجتماعی نیستی و به نظرم رو راست باشی بهتره چون اینجوری فک میکنن خسیسی و ازشون خوشت نمیاد

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

آهان خب چرا دعوتشون نمیکنی باهاشون حرف نمیزنی؟ بدت میاد ازشون؟ من از یه سری فایملامون بدم میاد به ...

راستی زیادم بهشون توجه نکن

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚