2777
2789
عنوان

ني ني رو ميخوام ببرم مهد از شنبه...

161 بازدید | 18 پست

ب چ نكاتي توجه كنم؟

محيط تميز بود.مربي بنظر باتجربه ميومد...

بچه اي ك اونجا بود مرتب و سرحال بنظر ميرسيد بااينكه بعد ازناهار بود... و تعداد شيرخوارا خداروشكر كم بود... از تجربه عاتون ميگين؟فقط نگين كوچيكه نذارش!چاره ي ديگ اي ندارم و اينك دوروز در هفته هست🙂

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نگو چه ساعتی میام  دنبالش ، وقتی برسی ببینی فرزندت در چه حالیه

چ نكته طريفي🙏ً ممنون

من مدیر داخلی مهد کودک بودم ، اصلا دوست ندارم پسرم وبزارم مهد  بخاطر همین مجبور شدم کارمو عوض ...

اي واي... يني تاييد نميكنين شما؟ ببخشيد ك ميپرسم  تهران هستين؟ ك اگ اينجايين اسم مهدكودكي ك ميخوام بذارمو بگم ببينم ميشناسين...

فدات عزیزم ،الان پسرم داره شیطنت می‌کنه ،مغزم کار نمیکنه که بازم راهنماییت کنم

ممنون...خيليييي لطف ميكني...

اي واي... يني تاييد نميكنين شما؟ ببخشيد ك ميپرسم  تهران هستين؟ ك اگ اينجايين اسم مهدكودكي ك ميخ ...

نه عزیزم تهران نبود ، برای چند سال قبل هستش 

نمیخواهم دو دل بشی هیچ کسی مثل مادر نمیشه مخصوصا بچه شیرخوار 

اگه شرایط شو داری پرستار بگیر و توخونه دوربین بزار 

اي واي... يني تاييد نميكنين شما؟ ببخشيد ك ميپرسم  تهران هستين؟ ك اگ اينجايين اسم مهدكودكي ك ميخ ...

البته الآن ۹ساله تهرانم و از وضعیت مهد ها خبر ندارم 

ولی می‌دونم با این شرایط جامعه هیچ کس اعصاب نداره

نه عزیزم تهران نبود ، برای چند سال قبل هستش  نمیخواهم دو دل بشی هیچ کسی مثل مادر نمیشه مخصوصا ...

ن واقعا شرايط پرستار ندارم. و اينك محل كارم ب خونه دوره..ولي مهد نزديك محل كاره نهايتا اگ بد قلقي كنه ميام پيشش... درسته هيچكس مادر نميشه🙏🥺

بازم مرسي عزيزم... ممنون ميشم هروخت ك چيزي ب ذهنت رسيد برام بگي💜انشالله ك كوچولوت هميشه تندرست و شاداب باشه