2821
2789
عنوان

واییییی کممککک

143 بازدید | 23 پست

دارم روانی میشم مثل خرس هر یکم یبار میوفتم میخوابم 

امروز ساعت ۱۲پاشدم تا ۳ نهار اینا خوردم بعد خوابم برد الان پاشدم باز ولم کنی چند دقیقه دیگه میخوابم از کار و زندگی موندم خیلی وقته اینجوریم خواهشا کمککک🥲😩😩انگار نمیتونم بیدار بمونم بدنم نمیکشه 

صبر به ابطال فرج نیست.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قهوه بخور

خودت رو با ی کاری مشغول کن

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

حالا من قبل از اینکه اینجوری بشم شبا ساعت ۱۰خواب بودم صبحا ۷بیدار اونم یجور کلافم میکرد ولی تموم زندگیم اونجوری بودم باز اون بهتر بود

صبر به ابطال فرج نیست.
آزمایش دادی؟

اره بخدا یه ازمایش کامل تازگی دادم هیچیییی کم ندارم حتی ویتامین دی 

حتی چون چاق نمیشم به تیرویید شک کردم اونم دادم سالم بودم

صبر به ابطال فرج نیست.

خوب دلایل زیادی میتونه داشته باشه کم خونی و پریودی و ضعف اعصاب یاهم بی انگیزگی و... همه ی اینا میتونه باعث خواب زیاد بشه درضمن به خودت تلقین نکن عزیزم سعی کن فاصله بگیری ازش خودتو به یه کار جدید مشغول کنی چون از قدیم میگن خواب خواب میاره 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز