thedarla مدیر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1170 عنوان واییییی کممککک | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 23 پست دارم روانی میشم مثل خرس هر یکم یبار میوفتم میخوابم امروز ساعت ۱۲پاشدم تا ۳ نهار اینا خوردم بعد خوابم برد الان پاشدم باز ولم کنی چند دقیقه دیگه میخوابم از کار و زندگی موندم خیلی وقته اینجوریم خواهشا کمککک🥲😩😩انگار نمیتونم بیدار بمونم بدنم نمیکشه صبر به ابطال فرج نیست. 1402/02/25 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
thedarla مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1170 قهوه بخور خودت رو با ی کاری مشغول کن قهوه زیاد میخورم بخدا میشینم پای درس فیلم هرچی نیم ساعت بعدش رو میز خوابم میبره!😕 صبر به ابطال فرج نیست.
thedarla مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1170 ۲۰ سالگی که نوجوانیه و اوج انرژی برا همه کارا😐😐بعد تو جون نداری از همین میسوزم من خیلی ادم پر جنب و جوشیم این مدت که اینجوری شدم انگار ۷۰ سالمه البته خیلی اضطراب دارم متاسفانه صبر به ابطال فرج نیست.
توتchilekفرنگی عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 8043 اره بخدا یه ازمایش کامل تازگی دادم هیچیییی کم ندارم حتی ویتامین دی حتی چون چاق نمیشم به تیروی ... پس افسردگی ....یا تنبلی قهوه بخور سعی کن برای خودت کار بتراشی مثلا لاک برن آشپز آرایش کلاسای آموزشی درس حتی اگه میتونی برو سر کار خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
thedarla مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1170 خوب دلایل زیادی میتونه داشته باشه کم خونی و پریودی و ضعف اعصاب یاهم بی انگیزگی و... همه ی اینا میتون ... ضعف اعصاب فکر کنم در من وجود داشته باشهراه خاصی نداره؟کافئین خالی بخرم بخورم؟یا چیزی شبیه این صبر به ابطال فرج نیست.
thedarla مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1170 پس افسردگی .... یا تنبلی قهوه بخور سعی کن برای خودت کار بتراشی مثلا لاک برن آشپز آرای ... بخدا من اصلا تنبل نبستم تو حالت عادی منو باید بزور بنشونی یا بیرونم یا درس میخونم یا دارم یه کاری میکنم انگار یهو باتریم ته کشید افسردگی داریم که خودت متوجه نباشی؟ صبر به ابطال فرج نیست.
توتchilekفرنگی عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 8043 [QUOTE=290961634]بخدا من اصلا تنبل نبستم تو حالت عادی منو باید بزور بنشونی یا بیرونم یا درس میخونم یا دارم یه کاری می ...[/QUOTدیگه نمیدونم چی بگم والا نمیدونم من خودم حس میکنم افسردم .... خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
thedarla مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1170 [QUOTE=290961634]بخدا من اصلا تنبل نبستم تو حالت عادی منو باید بزور بنشونی یا بیرونم یا درس میخونم ی ... من حال بدیم اصلا انگار نمیدونم چی داره به سرم میاد صبر به ابطال فرج نیست.
لیموووترشههه عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 2049 ضعف اعصاب فکر کنم در من وجود داشته باشه راه خاصی نداره؟کافئین خالی بخرم بخورم؟یا چیزی شبیه این به نظر من قهوه و کافئین و ..... حتی اگه تاثیر داشته باشه اثرش کوتاه مدته اگه ضعف اعصاب داری که به نظرم باید درمان شی
thedarla مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1170 به نظر من قهوه و کافئین و ..... حتی اگه تاثیر داشته باشه اثرش کوتاه مدته اگه ضعف اعصاب داری که به نظ ... رفتم خوندمچقد شبیه افسردگیه علائمش نمیدونم صبر به ابطال فرج نیست.