2777
2789

بنظرم ۱۱الی۱۲سال خوبه برای توضیح

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی پد بده کیسه آب گرم فرنی یا کاچی درست کن تبریک بگو بعدم توضیح بده که یه سیکل ماهیانه اس هرماه اتفاق میفته و همه دخترا و خانوما همینطورن

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

اره دخترعموم ۱۱ سالشه شده 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

یکم دیره دوستم ۹ سالگی پریود شد خیلی ترسید فکر کرد داره میمیره خونه تنها بود

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood
هیچی پد بده کیسه آب گرم فرنی یا کاچی درست کن تبریک بگو بعدم توضیح بده که یه سیکل ماهیانه اس هرماه ات ...

فک کنم منظورش اینه قبل از اینکه اتفاق بیفته

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

ببخشید ولی قبل اینکه شما بگین خودشون متوجه میشن

من مادرم برام خوب توضیح داد ولی من از قبلشم میدونستم

تو مدرسه هم توضیح میدن

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

کلاس سوم بود ما نگفتیم بهشون معلمشون نشسته بود تعریف کرده بود واسشون .من میخواستم سال بعدش بگم که دیگه دخترم اومد خونه گفت مامان معلممون اینجوری گفته و اینا...

بنظرم اگه میخوای بهش بگی ۱۰ ۱۱ سالگی بگو که امادگی داشته باشه و حتما حتما به خودت بگه 

واقعا یکی از بهترین معلمای دخترم بود همیشه نصیحتشون میکرد😍

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′

معلم کلاس پنجمشون براشون توضیح داد اومد ازم پرسید😁منم گفتم که طبیعیه همه همینن 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
فک کنم منظورش اینه قبل از اینکه اتفاق بیفته

عااها خب توضیحش همینه دیگه چی بگه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

یکم دیره دوستم ۹ سالگی پریود شد خیلی ترسید فکر کرد داره میمیره خونه تنها بود

خوبه بابا اون خ زود شده 

البته به ژنتیکم هست دیگه اگه خودتون زود شدید زودتر بگید

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

دخترم ۱۱سالشه پارسال دیده بود همکلاسیاش پریود شدن و پد بهداشتی دارن ازم پرسید 

منم گفتم یکی از نشانه های بلوغ توی دخترا عادت ماهیانه است که چند روز خونریزی میکنن 

طفلکی شوکه شده بود فک کرد آدم میمیره 😂😁 

کی بشه براش اتفاق بیوفته براش جشن مامان دختری بگیرم با کادو که هیچوقت یادش نره ❤️

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘