2821
2789

بنظرم بجای تلف کردن وقت تو جایی که هرکس تجربش ب نسبت بیمارستان، پزشک و بدن خودش متفاوته

برین و ببینین تو کشورهای نامبروان دنیا انسانهای تحصیلکرده و سالمی ک تا روز اخر بارداری ورزش میکنن(ن مثل اینجا ک از روز بسته شدن نطفه مادر دست ب کمر خوابیده😂)

چکار میکنن اونجا

قطعا طبیعی بهترین انتخابه

چون علم و تجربه اینو میگه

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هر کی گفته طبیعی بهتره بدون بیشتر از همه درد کشیده، به عقل خودت رجوع کن، در سزارین روی شکم بخیه می خ ...

من از ماساژ رحم میترسم،  درد نداره اون موقع؟

بعد شما بی حسی بودی یا بیهوشی کامل

تجربه جفتشو داشتم ببین عزیزم اگر عاقل باشی ب موقع مثل خانوم میری عمل میکنی بچتو بغل میکنی اگر نه ک هرچه باداباد برو جلو

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
منی ک ازهردو میترسم واسترس دارم😣😣بیشتر ازامپول بی حسی سزارین میترسم تا درد بعدش

امپول عضلانی ها که میزنیم برا سرماخوردگی یکم درد داره امپول بی حسی همونم نداره، من اصلا نفهمیدم چی شد و چطور زد یهو دیدم پاهام گرم شدن فقط😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بنظرم بجای تلف کردن وقت تو جایی که هرکس تجربش ب نسبت بیمارستان، پزشک و بدن خودش متفاوته برین و ببین ...

عزیزمن الان برای من و چن نفردیگه توفامیل ک بارداریم استراحت مطلق نوشتن ورزشم بکنیم شش ماهگی بچه میافته من ی مسافرت کوتا رفتم تو ماشین جتم سرراهی شدو دهانه رحمم باز شد وقتی اطلاعات کافی نداری حرف نزن خواهشا ازخوشحالی ک ب کمر نمیخوابیم،کشورای خارجم من سوال پرسیدم اوناییکه تو فیلم میزارن الکیه زایان بدون درد وگرنه منو ی زن ارجی اناتومی بدنمون یکیه طبیعی جفتمون پاره میکنه اونکه بدن کشسانی نیست بازو بسته شه و نفمه

هرچه دادم به اوحلالش باد
من از ماساژ رحم میترسم،  درد نداره اون موقع؟ بعد شما بی حسی بودی یا بیهوشی کامل

ببخشید من جواب دادم دیگ فشار دادن شکم منسوخ شده پاهاتوروی زمینی میزاری کمرتو میدی بالا رحمت تخلیه میشه.

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
عزیزمن الان برای من و چن نفردیگه توفامیل ک بارداریم استراحت مطلق نوشتن ورزشم بکنیم شش ماهگی بچه میاف ...

خیلی غلط املایی داشتی متوجه حرفت نشدم

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
عزیزمن الان برای من و چن نفردیگه توفامیل ک بارداریم استراحت مطلق نوشتن ورزشم بکنیم شش ماهگی بچه میاف ...

عزیزم زایمان طبیعی فقط ژنتیکو ریسکه من خودم خیلی فعالیت کردم حتی خونه تکونیمو کردم قالیچه هامو انداختم‌حیاط شستم خیلی کار کردم ۴۰هفته با زور امپول فشارم نتونستم زایمان کنم سزارین اورژانسی شدم بچم داشت خفه میشد .

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز