2821
2789
تجربه جفتشو داشتم ببین عزیزم اگر عاقل باشی ب موقع مثل خانوم میری عمل میکنی بچتو بغل میکنی اگر نه ک ه ...

مامانم و جاریمم همینو بمن گفتن، تجربه جفتش داشتن گفتن برو سزارین 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من طبیعی بودم  بچه اولم ریز بود اما بچه دومم درشت بود داغون شدماااا همش میگفتم کاش قبلش میرفت ...

ببخشید بچه دومتون وزنش چند بود؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید من جواب دادم دیگ فشار دادن شکم منسوخ شده پاهاتوروی زمینی میزاری کمرتو میدی بالا رحمت تخلیه می ...

هنوز بعضی جاها هست دوستم خوزستان سزارین اختیاری شد فشار دادن اما برخلاف همه ک گفتن درد زیاد داره(حتی تجربه مامان خودم) اون گفت اصلا درد نکشیدم ازقضا بیمارستانشم دولتی عادی بود اما خیلی راضی بود

شش روز بعدم بخیه‌ش کشید دکتر گفته بود جنس پوست و بدنت عالیه 

خوش زایمانی

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
خیلی هم عالی  دکترتون کی بودن

دکتر نسیم پوردامغان . فوق العاده دکتر خوب و مهربونیه 

هر کی معرفی کردم بهشون خیلی ازشون راضی بودن 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
مامانم و جاریمم همینو بمن گفتن، تجربه جفتش داشتن گفتن برو سزارین 

طبیعی یه ریسکه بله خیلی ها راحت زایمان میکنن خیلی ها هم نههههه خیلی از بچه ها بودن ک فلج مغزی شدن نفس کم اوردن خفه شدن ب خاطر استفاده از دستگاه سرشون اب اورده مادر پاره شده بخیه ها باز شده رحم افتادگی پیدا کرده همورویید زخم مقعد .......سزارین درد داره ولی شیاف حلش میکنه بچت بغلته فقط باید نیفتی تو جا باید پاشی راه بری

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
دکتر نسیم پوردامغان . فوق العاده دکتر خوب و مهربونیه  هر کی معرفی کردم بهشون خیلی ازشون راضی ب ...

ممنونم گلم انشالله همیشه سالم باشین

وقتی تحصیل کرده هستیدکه بتوانید تقریبا هر حرفی را بشنویدبدون آنکه عصبانی شویدیا اعتماد به نفستان را از دست بدهید....💌
درشت یعنی چه وزنی؟

۴۱۰۰ بود

خواهرم بچه ش ۴۲۰۰بود سز شد. ینی دکترش گفته بود طبیعی خطرناکه برات

درحالی که خواهرم از من درشت تره هیکلش

سرِ زایمانم واویلابودا.. حتی خدمات رو صدا زدن بیاد کمک اون لحظه ۶ نفر دورم بودن و ماما هی داد میزد زور بزن بچه داره خفه میشه گیر کرده تو کانال..

یادم افتاد دوباره لرزه افتاد تو تنم

فقط لطف خدا بود زنده موندنش و سالم موندنش.. حتی امکان داشت فلج مغزی بشه

جای ناخنای ماما رو چشم و پیشونی بچم مونده بود

زایشگاه رو گذاشتم روسرم بس که جیغ بنفش زدم.. انگار نمیشد واقعا

چشم های بچم لکه های بزرگ خون بود. اولین بار که چشماشو باز کرد از وحشت جیغ کشیدم.. گفتن به خاطر فشاری که به سرش اومده چشاش خون افتاده.. تا یه ماهگی خوب شد

کاش سزمیشدم😭😭😭😭

عزیزم زایمان طبیعی فقط ژنتیکو ریسکه من خودم خیلی فعالیت کردم حتی خونه تکونیمو کردم قالیچه هامو انداخ ...

ن درجواب اون خانوم گفتم که میگفتن خارجیا ورزش میکنن وزایمانشونم راحته ن مث اینجاک ب کمر میخوابن انگار از خوشحالی میخوابیم

هرچه دادم به اوحلالش باد
 هنوز بعضی جاها هست دوستم خوزستان سزارین اختیاری شد فشار دادن اما برخلاف همه ک گفتن درد زیاد دا ...

چه خوب  بیمارستان دولتی چه جوری زایمان اختیاری کرده

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
عزیزم زایمان طبیعی فقط ژنتیکو ریسکه من خودم خیلی فعالیت کردم حتی خونه تکونیمو کردم قالیچه هامو انداخ ...

فعالیت بمعنای کار خونه و شستن پتو😥😥

بیمارستان های خوب هفته ای دوجلسه ورزش و تمرینات زایمان بدون درد میذارن باحضور متخصص و افراد وارد ب این حوزه

چجور ریسک کردی چیز شستی نگفتی لیز بخوری خدایی نکرده!!!! خونه تکونی کردی اخههههههه

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
عزیزمن الان برای من و چن نفردیگه توفامیل ک بارداریم استراحت مطلق نوشتن ورزشم بکنیم شش ماهگی بچه میاف ...

دقیقا موافقم منی که از اول بارداریم خونریزی داشتم انگار ادم دوست داره بخوابه بخدا پهلوهامو ببینن داغونو کبود شده بخدا با هزار ترس میرم دسشویی حمامم دو هفته ای یبار  ولی بعضیا فک میکنن عمدا میخوابیم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
فالیت بمعنای کار خونه و شستن پتو😥😥 بیمارستان های خوب هفته ای دوجلسه ورزش و تمرینات زایمان بدون در ...

همه رو رفتم تمرین تنفس ورزش رو توپ روزی یک ساعت راه رفتن لگن عالی چقدر سختم بود شرکت تو کلاساشون ولی میرفتم  ولی نشد اصلا نمیشه گفت فعالیت کنی زایمانت اوکیه من بعد ۳سال هنوز نتونستم دکتر زنان برم برای معاینه

2824
2823
2791
2779
2792