2821
2789
دقیقا موافقم منی که از اول بارداریم خونریزی داشتم انگار ادم دوست داره بخوابه بخدا پهلوهامو ببینن داغ ...

چه جالب من و شما هفته هامون یکیه😍

وقتی تحصیل کرده هستیدکه بتوانید تقریبا هر حرفی را بشنویدبدون آنکه عصبانی شویدیا اعتماد به نفستان را از دست بدهید....💌
طبیعی یه ریسکه بله خیلی ها راحت زایمان میکنن خیلی ها هم نههههه خیلی از بچه ها بودن ک فلج مغزی شدن نف ...

اره واقعا

من خودم سزارین بودم از بیمارستان که اومدم انقد راحت و خوب میرفتم و میومدم مامانم دعوام میکرد میگفت بشین تو مثلا زاییدی باید استراحت کنی😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب  بیمارستان دولتی چه جوری زایمان اختیاری کرده

اتفاقا برا ما هم عجیب بود چون تهران و شهرهای ک من دوست دارم توشون

به هیچ عنوان بیمارستانهای تاپش اجازه سز اختیاری نمیدن

اون سه میلیون رشوه داده بود

درحالیکه جاهای دیگه با ده تومنم سز نمیکنن

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
خوش بحالت بخیه ها زود خوب شدن؟

اره . جذبی بود ‌ خودش جذب شد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آره همون بیمارستانم به من گفتن چون وزن بچه رو نمیدونستیم سزت نکردیم وگرنه خطرناکه بالای ۴ کیلو ماما ...

مگه دقیقا قبل زایمان سونو ندادی؟

از همه میگیرن

دقیقا من صبح سونو دادم گفت ۳۳۰۰ شبش زایمان کردم حین ورزش کیسم باز شد دقیقا همون ۳۳۰۰ بود

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
چه جالب من و شما هفته هامون یکیه😍

اره😍😍من دکترم هفته ۳۸ وقت داده ۶ خرداده مال شما کی هست زایمانتون؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
سز تو بیمارستان خصوصی؟

اره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بیمارستان خصوصی عزیزدلم. بخاطر عوارض کمر درد بی هوشی انتخاب کردم خداروشکر کمر درد ندارم .

اها بسلامتی   اجی الان بیمارستان خصوصی نرخش خیلی بالارفته   شده ۱۶ میلیون

مگه دقیقا قبل زایمان سونو ندادی؟ از همه میگیرن دقیقا من صبح سونو دادم گفت ۳۳۰۰ شبش زایمان کردم حین ...

ببخشید دیر جواب دادم

نه والا اصلا بیمارستانش سونو نداشت 

هفته۳۴ سونو داده بودم نگاه کردن چیزی نگفتن

زایمان اولمم سونو نکردن حین پذیرش با اینکه اونجا سونو داشت هرچند اونجا هفته ۳۹ سونو داده بودم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز