من بچم دیگه نزدیک ۱۰ ماهشه هنوز میترسم که تو خواب دمر میشه، برش میگردونم😬
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خدا حفظش کنه چهار دستو پا میکنه؟ چند ماهگی چهار دست و پا کرد؟ از کی شناختت؟
مرسی عزیزم
سینه خیز میره و غلت میزنه
هنوز نه میتونه بشینه نه چهار دست و پا بره 😐😂
از همون اول که مامانشون و میشناسن ولی از بعد شش هفت ماهگی دیگه دنبالم گریه میکرد مثلا از اتاق برم بیرون از کنارش برم دیگه گریه میکرد دنبالم😁
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
الهیی عزیزمم چند شبه بچم واسه خوابش خیلی بد قلقی میکنه قبلا رو پام تکون تکون میدادم میخوابید ...
شاید دلش درد میکنه
دارو ضد نفخ بهش بده، شکمش و با روغن ماساژ بده، خودتم بعد غذاهات عرق نعنا و چای نبات بخور
رفلاکس نداره؟