2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی حواست باشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

ن دختر من از۴ ماهگی دمر میشه 

الانم ۵ ماهشه شبا بیدار میشه دمر میشه  میخوابه  کلن اول گردنشو برمیکردونه  بعد دمر میشه 

حواسش هس بخودش 😂

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

نزارش برش گردون 

من بچم دیگه نزدیک ۱۰ ماهشه هنوز میترسم که تو خواب دمر میشه، برش میگردونم😬

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ن دختر من از۴ ماهگی دمر میشه  الانم ۵ ماهشه شبا بیدار میشه دمر میشه  میخوابه  کلن او ...

الهیی عزیزمم 

چند شبه بچم واسه خوابش خیلی بد قلقی میکنه قبلا رو پام تکون تکون میدادم میخوابید الان نق میزنه شکمشو به جلو 

میده جیغ میزنه دیشب به بدبختی خوابید ۱۲ خوابید باز ۴ و نیم بیدار شد  نی نی توهم اینطوریه؟

همسده امام رضایوم😍
نزارش برش گردون  من بچم دیگه نزدیک ۱۰ ماهشه هنوز میترسم که تو خواب دمر میشه، برش میگردونم😬

خدا حفظش کنه 

چهار دستو پا میکنه؟ چند ماهگی  چهار دست و پا کرد؟

از کی شناختت؟

همسده امام رضایوم😍
خدا حفظش کنه  چهار دستو پا میکنه؟ چند ماهگی  چهار دست و پا کرد؟  از کی شناختت؟

مرسی عزیزم

سینه خیز میره و غلت میزنه 

هنوز نه میتونه بشینه نه چهار دست و پا بره 😐😂

از همون اول که مامانشون و میشناسن ولی از بعد شش هفت ماهگی دیگه دنبالم گریه میکرد مثلا از اتاق برم بیرون از کنارش برم دیگه گریه میکرد دنبالم😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
الهیی عزیزمم  چند شبه بچم واسه خوابش خیلی بد قلقی میکنه قبلا رو پام تکون تکون میدادم میخوابید ...

شاید دلش درد میکنه 

دارو ضد نفخ بهش بده، شکمش و با روغن ماساژ بده، خودتم بعد غذاهات عرق نعنا و چای نبات بخور

رفلاکس نداره؟ 

مرسی عزیزم سینه خیز میره و غلت میزنه  هنوز نه میتونه بشینه نه چهار دست و پا بره 😐😂 از همون ...

چه تنبله😍😍😍 حتما تپله 

همسده امام رضایوم😍
شاید دلش درد میکنه  دارو ضد نفخ بهش بده، شکمش و با روغن ماساژ بده، خودتم بعد غذاهات عرق نعنا و ...

نه رفلاکس نداره شاید نفخه 

مرسی عزیزم😘

همسده امام رضایوم😍
چه تنبله😍😍😍 حتما تپله 

اره خیلی تنبله

نه اتفاقا لاغرم هست 😁

الهیی عزیزمم  چند شبه بچم واسه خوابش خیلی بد قلقی میکنه قبلا رو پام تکون تکون میدادم میخوابید ...

اره افرین 

اتفاقا امروز وقت دکتر دارع میبرمش ببینم چرا اینجوری میکنن

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده