انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
ن بابا سیاست نداره اگه داشت عروسش جذب خودش میکرد که پسرش هم اسایش داشته باشع هم ارامش هم ازش دور نشه
یکاری میکرد عروس دوسش داشته باشه
انشالله به زودی تیکر بارداریمو بزنم👶🏻🤰 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند
خوب بسکی بلا سرش آوردن شده سرو زبون دار اکثرا آدمهای عقده ای و بدبخت اینطورین عروس رو که میبینن عقده ها و حسرتهاشون را میریزن رو دایره مثلا مادرشوهر من ۱۸ ساله بیوه هست هر وقت مارو میبینه می گه منو بخاطر خورشت قیمه کتک زد می ترسم آنقدر بگه شوهرم منو بزنه
خوب بسکی بلا سرش آوردن شده سرو زبون دار اکثرا آدمهای عقده ای و بدبخت اینطورین عروس رو که میبینن عقده ...
من تازه عقد کرده بودم قبلش هی موهامو پسرونه میزدم دیگه تا عقد کردم موهام اومده بود روسرشونه هام یروز رفته بودم خونشون سر ناهار بودیم تعریف کرد با خنده که قبلا ها یخورده موهاش کوتاه کرده بوده پدرشوهرم یدونه محکم زده تو سرش که چرا کوتاه کردی
منم همون موقع که اینو گف گفتم خداروشکر شوهرم از همون آشنایی میدونست من موهام کوتاهه هیچ مشکلی هم نداشت 😂 دیگه هیچی نگف