2777
2789
میفهممت🥲💔 دقیقا جونت به جونش وصل بود ولی لیاقت این همه خوبی رو نداشت قدرتو ندونس خیانت همینه ...

ممکنه پشیمون بشه؟

دیشب گفتم خداکنه همین کاری که باهام کردی سر خودت بیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا همه پسرا مث هم نیستن قابل توجه همه دخترایی که اینجان ببینید این گل پسرو؟؟ سنش کمه ولی چقد مر ...

میدونید من هنوز که هنوز هست بعد اون نرفتم با کسی دیگه همیشه منتظر اون بودم بیاد یک پیام بده💔😔

نمیدونم واقعا چکار کنم ولی اخع چرا اومد اینکار کزد😭😭💔

اره احتمالش هست پشیمون بشه ولی بنظرم تو دیگه سمتش نرو بخدا حاضرم قسم بخورم حتی اگه برگرده بازم بهت ...

میدونید بهم چی گفت؟ گفت من دخترم حق انتخاب دارم😐🥲

چرا با دلم بازی کنه با احساساتم 

ولی همین الانش هم داغونم😭💔😔

میدونم داغونی من فقط میگم تلاشتو بکن یه مدت خیلی سختههههه ولی کم کم سعی کن رو خودت تمرکزکنی 

منم یه روز جایه اون بودم ولی البته من به خواست خودم نبود مجبور بودم و البته میترسیدم 

نه تنهادیگه۱۸ سالم نیست😐بلکه ۱۹ و۲۰وحتی۲۱هم رد کردم🥲توروخدا یه دیقه وایسیم ببینم چی داره میشه!!😵‍💫
غلط کرده اینو گفته خب حق انتخاب داشته و تورو انتخاب کرده چرا باید بره سراغ یکی دیگه این ذاتش خیان ...

گفته من هر چی بهت گفتم فقط برای سرگرمی بوده😭😭💔

من هنوز که هنوز هست فراموشش نکردم 

هیچ وقت فراموش نمیشه منم نمیگم فراموش کن فقط کاری بکن که روزی هزار بار به خودش لعنت بفرسه که چرا رو دل تو پاگذاشته

نه تنهادیگه۱۸ سالم نیست😐بلکه ۱۹ و۲۰وحتی۲۱هم رد کردم🥲توروخدا یه دیقه وایسیم ببینم چی داره میشه!!😵‍💫
هیچ وقت فراموش نمیشه منم نمیگم فراموش کن فقط کاری بکن که روزی هزار بار به خودش لعنت بفرسه که چرا رو ...

دیشب بهش گفتم خداکنه همین بلا سرخودت بیرون بیاد اونم همش فحش داد بعد بلاک کرد

دیشب بهش گفتم خداکنه همین بلا سرخودت بیرون بیاد اونم همش فحش داد بعد بلاک کرد

میبینی تو حتی نفرینشم کردی شاید از ته دل نه ولی کردی

ولی اون (طرف مقابل خودم)حتی به زبون هم نیاورد