برادرم بعد از نه ماه که اونجا بود تقریبا ده روز پیش اومد خونه ولی سه روز بیشتر نموند،دوباره برگشت پیش همونا.چون نه ماه اونجا بوده اونا مغزش رو شست و شو دادند ما هم نتونستیم نگهش داریم
لاغر شده بود.اونجا اتقدر بهشون کلیپ و کتاب و جزو میدن بخونه که کلاً مغزشون رو شست و شو میدن.تو این سه روز من هر چی باهاش حرف میزدم قانع نمیشد.من از هفته دوم که فهمیدم برادرم تو شرکت هرمی گیر کرده رفتیم پیش پلیس ازشون شکایت کردیم ولی پلیس پیگیر نکرد شاید اگه همون موقع پیگیری میکردند ،دیگه برادرم انقدر شست و شوی مغزی نمیشد
لاغر شده بود.اونجا اتقدر بهشون کلیپ و کتاب و جزو میدن بخونه که کلاً مغزشون رو شست و شو میدن.تو این س ...
خدا لعنتشون کنه
اونجا چیکار میکرد؟
برای چی نگهشون میدارن اصلا
داداش من هشت ماهه رفته از همون اول به مادرم اینا گفتم این کار بدرد نمیخوره برین بیارینش . پول خواست برای اجاره خونه گفتم شما خودتون برین براش خونه اجاره کنین ولی گوش نکردن
خدا لعنتشون کنه اونجا چیکار میکرد؟ برای چی نگهشون میدارن اصلا داداش من هشت ماهه رفته از همون اول ...
اونجا مغزشون رو شست و شو میدن و بهشون میگن زنگ بزن به خانواده یا دوستاتون یا ازشون پول بگیر یا به یه بهونه بِکششون اینجا.من همون یک برادر رو دارم خودمون تو یه شهر غریب تنهاییم،نمیتونستم به زور نگهش داریم،مدارکش هم اونا ازش گرفته بودند.خدا ازشون نگذره