2821
2789
سلام عزیزم  نه والا فقط زنگ ک میزنه میگه دوهفته دیگه میام و هیچ  شکایت هم فعلا تو مرحله ...

اوهوم برادر منم میگفت دوهفته دیگه میاد ولی نمیومد.ببخشید میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید چند تا سوال ازتون داشتم؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برادرمن هم۷ ماهه که عضو این شرکت ها شده ما الان دوسه روزه که متوجه شدیم که شرکت هرمیه به اسم شرکت دو ...

برادر شما هم نیومده این چند وقت؟

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟
اوهوم برادر منم میگفت دوهفته دیگه میاد ولی نمیومد.ببخشید میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید چند تا سوا ...

عزیزم برادر منم رفته هشت ماهه. شما چیکار کردی

عزیزم برادر منم رفته هشت ماهه. شما چیکار کردی

برادرم بعد از نه ماه که اونجا بود تقریبا ده روز پیش اومد خونه ولی سه روز بیشتر نموند،دوباره برگشت پیش همونا.چون نه ماه اونجا بوده اونا مغزش رو شست و شو دادند ما هم نتونستیم نگهش داریم

برادرم بعد از نه ماه که اونجا بود تقریبا ده روز پیش اومد خونه ولی سه روز بیشتر نموند،دوباره برگشت پی ...

وای خدا یعنی داداش منم بیاریمش خونه دوباره میره؟ 

نگفت اونجا چیکار میکنن؟

حتما بهش خوش گذشته 

لاغر نشده بود

وای خدا یعنی داداش منم بیاریمش خونه دوباره میره؟  نگفت اونجا چیکار میکنن؟ حتما بهش خوش گذشته& ...

لاغر شده بود.اونجا اتقدر بهشون کلیپ و کتاب و جزو میدن بخونه که کلاً مغزشون رو شست و شو میدن.تو این سه روز من هر چی باهاش حرف میزدم قانع نمیشد.من از هفته دوم که فهمیدم برادرم تو شرکت هرمی گیر کرده رفتیم پیش پلیس ازشون شکایت کردیم ولی پلیس پیگیر نکرد شاید اگه همون موقع پیگیری میکردند ،دیگه برادرم انقدر شست و شوی مغزی نمی‌شد

وای خدا یعنی داداش منم بیاریمش خونه دوباره میره؟  نگفت اونجا چیکار میکنن؟ حتما بهش خوش گذشته& ...

غذای بخور نمیر بهشون میدن 

ی اتاق باکلی آدم کنار هم 

انقدر مغزشون رو میشورن ک متوجه اوضاع خرابشون نیستن

من بردارم ورزشکار بود باشگاه میرفت مرتب 

وقتی برگشت شده بود پوست استخون

لاغر شده بود.اونجا اتقدر بهشون کلیپ و کتاب و جزو میدن بخونه که کلاً مغزشون رو شست و شو میدن.تو این س ...

خدا لعنتشون کنه

اونجا چیکار میکرد؟

برای چی نگهشون میدارن اصلا

داداش من هشت ماهه رفته از همون اول به مادرم اینا گفتم این کار بدرد نمیخوره برین بیارینش . پول خواست برای اجاره خونه گفتم شما خودتون برین براش خونه اجاره کنین ولی گوش نکردن

الآنم من بهش میگم تازه مامانم میگه آره یکم قضیه مشکوکه

بردار من خداروشکر برگشت  برای مرخصی اومده بود دیگه نگذاشتیم بره

چند وقت بود . خدا رو شکر 

یعنی چی بهش گفتین که نرفت

اونا بهش زنگ نمیزدن؟

خدا لعنتشون کنه اونجا چیکار میکرد؟ برای چی نگهشون میدارن اصلا داداش من هشت ماهه رفته از همون اول ...

اونجا مغزشون رو شست و شو میدن و بهشون میگن زنگ بزن به خانواده یا دوستاتون یا ازشون پول بگیر یا به یه بهونه بِکششون اینجا.من همون یک برادر رو دارم خودمون تو یه شهر غریب تنهاییم،نمی‌تونستم به زور نگهش داریم،مدارکش هم اونا ازش گرفته بودند.خدا ازشون نگذره