2821
2789
ان شالله هردو عزیزتون به زودی برگردن چه اتفاقاتی میفته من تا بحال نشنیده بودم

ممنون گلم،خودم که اول شنیدم تا دوماه اول شوک بودم.اصلا نمیدونم چی شد.تا حالا تو فامیل و همسایه همچین موردی نداشتیم.بنده خدا مادرم مریض شده.پلیس هم که کاری نمی‌کنه.خدا ازشون نگذره

اونجا مغزشون رو شست‌ و شو میدن،میگن از خانواده‌ت به بهانه کار یا اجاره خونه پول بگیر.گول‌شون میزنن.ه ...

خدا ازشون نگذره با جوونای مردم اینکارو میکنن خیلی ناراحت شدم

ان شاءالله زودتر بگرده خدا هم به مادرت سلامتی بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پلیس که هیچی زنگ بزنین ۱۱۳ شاید بیشتر کمکتون کنن

۱۱۳ انقدر که زنگ زدیم ما رو میشناسند،همش میگن باید برید پلیس شکایت کنی اونجا که میریم بی فایده است،پیگیری نمی‌کنند

۱۱۳ انقدر که زنگ زدیم ما رو میشناسند،همش میگن باید برید پلیس شکایت کنی اونجا که میریم بی فایده است،پ ...

ان شالله که خدا کمکتون کنه فقط باید دست به دامن خدا شد تو این اوضاع که کاری واسع آدم نمیکنن...انشالله انشالله خدا خودش کمکتون کنه...منم اگه قابل باشم دعا گوتون هستم

بخدا خیلی ناراحت شدم 

نمی دونم فعلا تا اینجا شکایت رو ثبت کنیم ببینیم کی کار اینجا تموم میشه که بریم  

اوهوم من فکر کردم شکایتتون رو ثبت کردید.انشالله که بتونید هر چه زودتر برادرتون رو پیدا کنید،اگه خبری شد بهم خبر بدید تا منم همون مراحلی که شما رفتید رو برم.انشالله که بتونیم یجوری از اونجا درشون بیاریم.