2821
2789
نمی‌دونم ما شکایت کردیم گفتیم برادرم مفقوده.اونا هم گفتند مفقود نیست چون به شما زنگ می‌زنه

همین دیگه نباید بگید که تماس گرفته یا بگید تماس گرفته گفته اینجا زندانیم کردن نمی تونم بیام بیرون و به کمک احتیاج دارم

همین دیگه نباید بگید که تماس گرفته یا بگید تماس گرفته گفته اینجا زندانیم کردن نمی تونم بیام بیرون و ...

من بهشون گفتم برادر زنگ میزنه یکی همش زیر گوش برادر میگه چی بگو چی نگو،می‌خواستم زودتر پیگیری کنم آخه خیلی نگرانش بودیم.اونا هم گفتند این شرکت هرمی .خودش رفته،ما نمی‌تونیم کاری کنیم.خودش خسته میشه برمی‌گرده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین دیگه نباید بگید که تماس گرفته یا بگید تماس گرفته گفته اینجا زندانیم کردن نمی تونم بیام بیرون و ...

ببخشید میشه شما فردا برای برادرتون پیگیری کردید نتیجش رو بگید چی شد ما هم همون کار رو کنیم.

واقعا که اگه پلیس کمک نکنه چه کاری از دستمون برمیاد

نمیدونم من رفتم دادسرای نظام.قاضیه گفت مفقودی برادرت رو باید شهر خودتون گزارش کنید‌ بعد گفت چون رفته تهران جرم اونجا واقع شده باید برید تهران پیگیری کنید.من قبلاً تهران رفتم اونجا گفتند باید از جایی که محل سکونتتون هست پیگیری کنید.دیگه نمی‌دونم چکار باید کرد

نمیدونم من رفتم دادسرای نظام.قاضیه گفت مفقودی برادرت رو باید شهر خودتون گزارش کنید‌ بعد گفت چون رفته ...

از محل سکونتت باید شکایت رو ثبت کنی بعد یه نامه میدن باید بری تهران که اونجا پیگیری بشه

البته مطمئن نیستم گفتن که روندش اینجوریه حالا تا فردا ببینیم چ کار می کنیم حتما بهت میگم

شرکت هرمی کیونت هست..یکبار یک کاربر تاپیک زد که نامزدش اومده پیش این خانم‌تهران برای یافتن‌کار..که با این‌شرکت اشنا میشه و الان چندین ساله اونجا زندانی هست..جالب که پلیس هیج کاری نمیکنه..طفلی ها اونجا هیچ اراده ای از خودشون ندارن...یاد جریان منافقین مریم‌رجوی میفتم..کلا اونجا هم شست شوی مغزی میدن‌ به بهونه اینده بهتر هم‌اصلا نمیزارن بیاد بیرون..حتمااا پیگیر بشین به هر روشی شده بکشونین بیرون برادرتون رو

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤
وای مگه چیکار میکنند اونجا چه وحشتناک

اونجا مغزشون رو شست‌ و شو میدن،میگن از خانواده‌ت به بهانه کار یا اجاره خونه پول بگیر.گول‌شون میزنن.همش رویابافی می‌کنند. بعد پولشون رو می‌خورند نمیزارن بیاد خونه.ما تا حالا نه تو فامیل داشتیم نه تو همسایه،نمی‌دونم این چه بدبختی بود نصیب ما شد.الانم مادرم مریض شده.خدا ازشون نگذره